Koulutukset

Kuvita, kirjoita, kiteytä – koulutuksissamme opit käyttämään kuvia viestin jäsentämiseen, kiteyttämään viestisi mieleenpainuvaksi tarinaksi tai hyödyntämään videoita viestinnässä tehokkaammin. Varoitus! Koulutustemme sivutuotteena voi syntyä työkulttuurin tuuletusta, uusia ideoita ja työyhteisön hengen nostatusta.


Piirrä ja visualisoi

Miten saisit viestisi uudelle tasolle kuvien avulla? Koulutuksissamme opit hyödyntämään visuaalisuutta työssäsi esimerkiksi erilaisissa esityksissä, fasilitoinnin tukena tai vaikkapa muutostilanteiden ratkaisemisessa. Koulutukset ja työpajat sopivat esimerkiksi asiantuntijoiden, fasilitaattoreiden ja konsulttien tarpeisiin.

Lue lisää


Kiteytä viestisi

Miten kerrot mieleenpainuvan tarinan ja kiteytät samalla viestisi tiiviisti, selkeästi ja kiinnostavasti? Koulutuksissamme opit kiteyttämään esimerkiksi yrityksesi tarinan, viestimään hankkeestasi selkeästi tai pukemaan muutosviestinnän tarinan muotoon. Lähtökohtana on halu ymmärtää tarinan kuulijan tarpeita.

Lue lisää


Tee-se-itse-selitysvideo

Miten videoita voisi hyödyntää viestinnässä tehokkaammin? Järjestämme videoiden tilaajille suunnattuja tiiviitä koulutuksia ja työpajoja, joissa suunnitellaan ja käsikirjoitetaan videoita. Lisäksi tarjolla on videoiden saavutettavuuteen pureutuvia koulutuksia, joissa pureudutaan aiheeseen pintaa syvemmälle.

Lue lisää

Tiedeviestinnän koulutukset

Miten viestiä tieteestä kiinnostavalla tavalla kohderyhmät huomioiden? Tiedeviestinnän koulutuksissamme hyödynnetään käytännönläheisiä kiteyttämisen, tarinallistamisen ja visualisoinnin keinoja. Tussitaikurien opeilla monimutkainenkin asia saadaan kerrottua selkeästi tiiviissä paketissa.

Lue lisää

Hankeviestinnän koulutukset

Miten tehdä vaikuttavaa hankeviestintää? Miten kiteytät, tarinallistat tai visualisoit hankkeen eri vaiheita ja sen tuloksia? Hankeviestinnän koulutuksissamme hyödynnetään hanketyön tarpeisiin valikoituja viestinnän keinoja.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Puhelinnumero: 040 771 2985
Sähköposti: koulutukset@tussitaikurit.fi

Jos olet kiinnostunut koulutuksistamme, lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa tai lähettää suoraan sähköpostia. Puhelimeen vastaa Laura Humppi.

Tietosuojaseloste