Tee-se-itse -selitysvideo

Miten videoita voisi hyödyntää viestinnässä tehokkaammin? Järjestämme videoiden tilaajille suunnattuja tiiviitä koulutuksia ja työpajoja, joissa suunnitellaan ja käsikirjoitetaan videoita. Samalla etsitään toimivimpia videon hyödyntämisen ratkaisuja erilaisten organisaatioiden tarpeisiin.

Pyydä tarjous

Selitysvideon käsikirjoituspaja

Haluaisitko kiteyttää viestisi videon muotoon? Kaipaatko apua videon käsikirjoittamiseen? Meillä on pitkä kokemus selitysvideoiden käsikirjoittamisesta ja jaamme mielellämme osaamistamme käyttöönne. Työpajan sisältö rakennetaan tarpeeseenne kohdennetusti.

Pyydä tarjous

Videot ja saavutettavuus

Videon avulla voidaan parantaa viestittävän sisällön saavutettavuutta. Toisaalta videon tuotantoon liittyy monta seikkaa, jotka videoita tilatessa ja hyödyntäessä täytyy huomioida. Mitkä ovat lain minimivaatimukset? Entä mitä muuta pitäisi muistaa huomioida? Koulutuksessamme pureudutaan saavutettavuuteen pintaa syvemmälle ja tarkastellaan aihetta eri näkökulmista.

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Puhelinnumero: 040 771 2985
Sähköposti: koulutukset@tussitaikurit.fi

Jos olet kiinnostunut koulutuksistamme, lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa tai lähettää suoraan sähköpostia. Puhelimeen vastaa Laura Humppi.

Tietosuojaseloste