Tussitaikurit hakee projektinvetäjää

Tussitaikurit Oy toi piirrosvideot Suomeen vuonna 2012 ja on nyt Suomen johtava piirrosvideoiden tekijä. Asiakkaitamme ovat yritykset startupeista suuryrityksiin, julkinen sektori sekä kolmannen sektorin toimijat. Haemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen projektinvetäjää. Toimistomme sijaitsee Tampereella, mutta osa työstä on mahdollista tehdä myös etänä. 

Mitä työssä tehdään?

Pidät projektin langat käsissäsi. Videon tekemiseen kuuluu paljon erilaisia pieniä tehtäviä. Suuren osan niistä teet itse, ja tämän lisäksi huolehdit, että sekä projektin tiimi että asiakas ovat ajan tasalla. Varmistat, että kaikki ovat tyytyväisiä, asiat tulee tehtyä, eikä mikään kohta unohdu.

 Olemme kehittäneet ja hioneet piirrosvideoiden tekemistä varsin pitkälle ja tekemisen vaiheet on dokumentoitu perusteellisesti. Saat siis rungon ja toimivan mallin projektille. Tälle vastapainona jokaisen projektimme ytimessä on luovuus: keksimme paljon ainutkertaista jokaisessa projektissa.

Mitä sinun pitäisi osata?

Opetamme ja perehdytämme työn vaatimat taidot, eli ei tarvitse osata mitään.

Huippuja juttuja ja eräänlaisia vaatimuksia olisivat seuraavat:

 • Pelisilmä. Kun asiakas kysyy tai pyytää jotain hassua tai täysin uutta, osaat soveltaa käytäntöjämme ja yleistä kaupunkilaisjärkeä viisaasti kuhunkin tilanteeseen
 • Osaat nauraa itsellesi. Teet välillä virheitä, ja sitten annat palaa uudella innolla! Tärkeily tai liiallinen herkistely omista tuotoksista eivät istu meidän toimintaamme.
 • Nöyryys. Teemme korkealaatuisia videoita kaikenkokoisille yrityksille ja muille organisaatioille Suomessa ja maailmalla, mutta kaiken toimintamme ytimessä on nöyryys. Haluamme olla joka päivä parempia. Kuuntelemme asiakasta korvat auki, ja vaikka olisimme joskus mielestämme oikeassa, etsimme sen vielä paremman tavan toimia.
 • Pitkämielisyys ja loputon ystävällisyys. Joskus projektit menevät jotenkin muuten kuin putkeen. Jaksat keskustella, pyytää, auttaa ja opastaa ystävällisesti myös silloin.

Mitä muuta?

Alla olevista taidoista ja kokemuksista on hyötyä, mutta ne eivät ole vaatimuksia. Opetamme siis asiat. Alla on pientä ennakkomakua siitä, mitä työssä tarvitsee ja mitä tulet oppimaan:

 • Ryhmätilanteiden vetäminen eli fasilitointi. Meillä on varsin selkeä suunnitelma ja fasilitointimenetelmät pohjaksi, mutta se on vasta pohja, jonka päälle ryhmätilanteet rakentuvat.
 • Erinomainen englannin kielen taito. Teemme projekteja myös kansainvälisille yrityksille, joten sujuva työskentely englanniksi lasketaan ehdottomaksi eduksi.
 • Sujuva tietoteknisten vehkeitten ja softien käyttötaito. Mitään yhtä vaadittua softaa ei ole, mutta valmius käyttää ja opetella useimpia tavallisia ohjelmistoja on tarpeen.
 • Kokonaisuuksien hallinta. Sinulla on monta projektia menossa ja jokaisessa on iso määrä tehtäviä sekä sinun itsesi tehtävänä että muiden pöydillä. Et stressaannu liiaksi, vaikka näitä erilaisia tehtäviä on joskus riesaksi asti tai joudut muistuttamaan jotakuta.
 • Luova kirjoittaminen. Kirjoitat käsikirjoitusten luonnoksia ja muokkaat niitä eteenpäin. Kirjailija ei tarvitse olla, mutta pelottomuudesta tehdä luonnosmaista tekstiä on hyötyä.
 • Videoiden tekeminen. On plussaa, jos tiedät ainakin jotakin videoiden tekemisestä.
 • Studiotyöskentelyn ohjaaminen. Projektinvetäjä osallistuu myös puheen eli voiceoverin tekemiseen. On plussaa mutta ei pakollista, jos olet ollut tekemisissä esimerkiksi näyttelemisen kanssa.
 • Olemme erikoistuneet monimutkaisten ja konseptuaalisesti vaativien asioiden viestintään, ja projekteissa on tilaajina eri alojen asiantuntijoita. Korkeakoulutus on siksi käytännössä tarpeellinen. Ala voi vaihdella: Tussitaikureissa on ollut mukana mm. tekniikan tohtoreita, diplomi-insinöörejä, taiteen maistereita, yhteiskuntatieteiden maistereita, kauppatieteilijöitä ja medianomeja. Voit olla esimerkiksi joltain näistä aloista tai tuoda meille jonkin ihan uuden alan näkökulmaa!

Mitä me tarjoamme?


Mitä me tarjoamme? Töitä. Täydet työtunnit ja joskus vähän ylikin. Railakkaan porukan. Mahdollisuuden tehdä maailmanluokan tuotetta. Asiallisen kuukausipalkan. Töiden aloitus sopimuksen mukaan, mutta ihanteellisesti syyskuun alussa.

Katso esimerkkivideo: Miksi piirrosvideo tehdään kuudessa viikossa?

Lähetä hakemus

Lähetä meille hakemus ja kirjallinen CV viimeistään 7.8. Videohakemukset katsotaan ensimmäisinä. Esitä palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä. Useimmiten meillä aloittavan projektinvetäjän palkka osuu 2500-3000 € välille, mutta jokainen palkka neuvotellaan tapauskohtaisesti.

Laita hakemukseen mielellään tieto 1–3 henkilöstä, joiden kanssa olet tehnyt hommia ja jolta voisimme kysyä sinusta.

Hakemukset: projektinvetaja-haku@tussitaikurit.fi

Tiedustelut

Tiedusteluihin vastataan seuraavina päivänä:

21.7. Klo 11-16

28.7. Klo 10-14

2.8. Klo 12-15

Tiedustelut: Petra Karinen, 044 5016672, petra.karinen@tussitaikurit.fi