Tussitaikurit hakee projektinvetäjää

Tussitaikurit Oy toi piirrosvideot Suomeen vuonna 2012 ja on nyt Suomen johtava piirrosvideoiden tekijä. Asiakkaitamme ovat yritykset startupeista suuryrityksiin, julkinen sektori sekä kolmannen sektorin toimijat. Haemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen projektinvetäjää. Toimistomme sijaitsee Tampereella, mutta pandemiatilanteen takia työtä tehdään tällä hetkellä pääasiassa etänä.

Mitä työssä tehdään?

Pidät projektin langat käsissäsi. Videon tekemiseen kuuluu paljon erilaisia pieniä tehtäviä. Suuren osan niistä teet itse, ja tämän lisäksi huolehdit, että sekä projektin tiimi että asiakas ovat ajan tasalla. Varmistat, että kaikki ovat tyytyväisiä, asiat tulee tehtyä, eikä mikään kohta unohdu.

Videon tekemisen prosessi on perusteellisesti dokumentoitu: teemme vain piirrosvideoita ja olemme kehittäneet ja hioneet niiden tekemistä varsin pitkälle. Saat siis rungon ja toimivan mallin projektille. Tälle vastapainona jokaisen projektimme ytimessä on luovuus: keksimme paljon ainutkertaista jokaisessa projektissa.

Mitä sinun pitäisi osata?

Opetamme ja perehdytämme työn vaatimat taidot, eli ei tarvitse osata mitään.

Huippuja juttuja ja eräänlaisia vaatimuksia olisivat seuraavat:

 • Pelisilmä. Kun asiakas kysyy tai pyytää jotain hassua tai täysin uutta – tai kollega yhtä hyvin – osaat soveltaa meidän käytäntöjämme ja yleistä kaupunkilaisjärkeä viisaasti kuhunkin tilanteeseen.
 • Osaat nauraa itsellesi. Teet välillä virheitä, teet huonoa ja sitten annat palaa uudella innolla! Tärkeily tai liiallinen herkistely eivät istu meidän toimintaamme.
 • Nöyryys. Teemme korkealaatuisia videoita muun muassa Suomen suurimmille yhtiöille ja muille organisaatioille sekä ulkomaille, mutta kaiken toimintamme ytimessä on nöyryys. Haluamme olla joka päivä parempia. Kuuntelemme asiakasta korvat auki, ja vaikka olisimme joskus mielestämme oikeassa, etsimme sen vielä paremman tavan toimia.
 • Pitkämielisyys ja loputon ystävällisyys. Joskus hommat menevät jotenkin muuten kuin putkeen. Jaksat keskustella, pyytää, auttaa ja opastaa ystävällisesti myös silloin.

Mitä muuta?

Alla olevista taidoista ja kokemuksista on hyötyä,mutta eivät ole vaatimuksia. Opetamme siis asiat. Lista antaa samalla pientä ennakkomakua siitä, mitä työssä tarvitsee ja mitä tulet oppimaan.

 • Ryhmätilanteiden vetäminen eli fasilitointi. Yhtä aikaa sen havainnoiminen, mitä on tapahtumassa sosiaalisesti (joku kyllästyy, toinen innostuu, ryhmä menee jonnekin suuntaan), sisällöllisesti ja suhteessa pohjana olevaan prosessiin. Ja tietenkin järkevät ratkaisut näistä eri näkökulmista. Meillä on varsin selkeä suunnitelma ja fasilitointimenetelmät pohjaksi, mutta se on vasta pohja, jonka päälle ryhmätilanteet rakentuvat.
 • Erinomainen englannin kielen taito. Teemme projekteja myös ulkomaille ja kansainvälisille yrityksille Suomessa, joten sujuva työskentely englanniksi lasketaan ehdottomaksi eduksi.
  Sujuva tietoteknisten vehkeitten ja softien käyttötaito. Mitään yhtä vaadittua softaa ei ole, mutta valmius käyttää ja opetella useimpia tavallisia ohjelmistoja sujuvasti on tarpeen.
 • Tehtävien hallinta. Sinulla on monta projektia menossa ja jokaisessa on iso määrä tehtäviä sekä sinun itsesi tehtävänä että muiden pöydillä. Et stressaannu liiaksi, vaikka näitä erilaisia tehtäviä on joskus riesaksi asti tai joudut muistuttamaan jotakuta.
 • Luova kirjoittaminen. Kirjoitat käsikirjoitusten luonnoksia ja muokkaat niitä eteenpäin. Kirjailija ei tarvitse olla, mutta pelottomuudesta tehdä hiukan luonnosta on hyötyä.
  Videoiden tekeminen. On plussaa, jos tiedät ainakin jotakin videoiden tekemisestä.
 • Studiotyöskentelyn ohjaaminen. Projektinvetäjä osallistuu myös puheen eli voiceoverin tekemiseen. On plussaa mutta ei pakollista, jos olet ollut tekemisissä esimerkiksi näyttelemisen kanssa.
 • Asiakkaamme ostavat videoita konseptuaalisesti vaativien asioiden viestimiseen ja niiden tilaajina on usein korkeakoulutuksen saaneita ihmisiä. Korkeakoulutus on siksi käytännössä tarpeellinen. Ala voi vaihdella: nykyisessä tiimissämme on mm. tekniikan tohtoreita, yhteiskuntatieteilijä, diplomi-insinööri, taiteen maistereita, juristi, kauppatieteilijä ja medianomeja. Voit olla esimerkiksi joltain näistä aloista tai tuoda meille jonkin ihan uuden alan näkökulmaa!

Mitä me tarjoamme?


Töitä. Täydet työtunnit ja joskus vähän ylikin. Railakkaan porukan. Mahdollisuuden tehdä maailmanluokan tuotetta. Asiallisen kuukausipalkan. Töiden aloitus sopimuksen mukaan, mutta ihanteellisesti jo lokakuun alussa.

Lähetä meille hakemus ja kirjallinen CV viimeistään 22.9.2019. Videohakemukset katsotaan ensimmäisinä. Palkka sovitaan tapauskohtaisesti, esitä palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä. Voit ilmoittaa sen haluamallasi tavalla, esimerkiksi ilmoittamalla kaksi lukua: aloituspalkan, jolla voit kuvitella aloittavasi, sekä tavoitetason, johon haluat päästä.

Laita hakemukseen mielellään tieto 1–3 henkilöstä, joiden kanssa olet tehnyt hommia ja jolta voisimme kysyä sinusta.

Katso esimerkkivideo: Miksi piirrosvideo tehdään kuudessa viikossa?

Lähetä hakemus


Lähetä meille hakemus ja kirjallinen CV viimeistään 22.9.2020. Videohakemukset katsotaan ensimmäisinä. Laita hakemukseen mielellään tiedot 1–3 henkilöstä, joiden kanssa olet tehnyt hommia ja joilta voisimme kysyä sinusta.

Kerro hakemuksessasi, millaista palkkatasoa tavoittelet. Voit myös ilmoittaa kaksi lukua: aloituspalkan, jolla voit kuvitella tulevasi meille, sekä tavoitetason, johon haluat päästä.

Tiedustelut ja hakemukset: projektinvetaja-haku@tussitaikurit.fi

Emme ota vastaan puhelintiedusteluja, mutta vastaamme mielellämme sähköpostikysymyksiin.