Asiakkaiden kokemuksia Tussitaikureista

Millaista videon tekeminen Tussitaikurien kanssa on? Mitä hyötyä videon tekemisestä oli? Saavuttiko video sille asetetut tavoitteet? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin osaavat parhaiten vastata Tussitaikurien asiakkaat.

Vestellin kokemuksia Tussitaikureista

Vestelli valmistaa jätevesijärjestelmiä haja-asutusalueiden asukkaille. Asiakkaita ovat pääasiassa omakotitalojen ja mökkien omistajat.

Vestellin ensimmäisellä piirrosvideolla kerrottiin jätevesilainsäädännön muutoksesta. Haasteena oli selittää yksinkertaisella ja helposti ymmärrettävällä tavalla uusi jätevesilainsäädäntö, joka on melko monimutkainen kokonaisuus. Toinen piirrosvideo tehtiin Vestellin Biopuhdistajan toiminnasta.

”Ei tullut ihan sitä mitä oltiin ajateltu, vaan paljon parempi”, toteaa Vestelli Oy:n toimitusjohtaja Joona Linna videolla. ”Se että piirrettiin samaan aikaan kuin kerrottiin hyvin tiivistettyä viestiä toimi poikkeuksellisen hyvin.”

Vestellin toimitusjohtaja Joona Linna kertoo kokemuksistaan.

Jätevesilain muutokset Biopuhdistaja

”Erityiskiitosta Tussitaikureille täytyy antaa selkeästä prosessista, jolla piirrosvideoita tehdään. Videoita tehdään suunnitellusti ja kaikella tekemisellä on selvä järjestys, mikä näkyy myös lopputuloksessa. Minut yllätti täysin se, kuinka pieniä toimenpiteitä meidän puolelta vaadittiin siihen, että videon tekeminen meni hienosti eteenpäin”, Joona Linna kehuu.

“Suunnittelupalaverit olivat nauruntäytteisiä ja saitte hyvin kiinni meidän sekavasta sepustuksesta ydinasiat. Johdattelitte sopivan rennosti, jotta asiat etenivät mutta ideointi ei missään vaiheessa tukahtunut. Yhteydenpito eteni ajallaan ja alkupalaverissa käyty projektikuvaus antoi selkeän käsityksen, missä vaiheessa prosessissa mennään ja mitkä muutokset ovat mahdollisia minkäkin päätöksen jälkeen.”

– Emma Ojala, kehityskoordinaattori, Lassila & Tikanoja Oyj

“Olin unelmoinut piirrosvideon teettämisestä Tussitaikureilla vuosien ajan. Oli mahtavan hienoa, kun vihdoin pääsin toteuttamaan tämän unelman erään työprojektin yhteydessä. Voin sanoa, että odotukseni täyttyivät, vaikka olivat huikean korkeita! Projekti oli iloinen, energinen, rento ja helppo asiakkaan näkökulmasta. Lopputulos oli huikean hieno ja video on toiminut hyvin!”

– Kirsikka Sarkeala, Sitowise Oy

Suomen Syöpäyhdistyksen kokemuksia Tussitaikureista

Suomen Syöpäyhdistys ry tekee kahdentoista jäsenjärjestönsä kautta terveyttä edistävää viestintää kaikille suomalaisille. Tehdyt videot käsittelivät syöpäseulontaa sekä syöpärekisteriä ja syöpäilmoituksen tekemistä.

”Monesti syöpään liittyvät asiat eivät ole kovin helppoja kuvittaa, mutta tussivideo on hyvä ratkaisu siihen. Voi käsitellä kivalla tavalla pelkoja ja tunteita, jotka niihin asioihin littyy”, kuvailee viestinnän asiantuntijana Suomen Syöpäyhdistyksessä toimiva Sami Ruokangas.

Ruokangas kehuu Tussitaikurien tapaa työstää videot yhdessä asiakkaiden kanssa ideoiden. Erityisesti miellyttää Tussitaikurien tapa tarjota vaihtoehtoja, joista valita.

”On päästy itse vaikuttamaan. Ei ole mennyt niin että Tussitaikurit olisi määrännyt, että nyt tämä on tällainen, ja sitten se olisi joko hylätty tai hyväksytty, vaan se on ollut aitoa yhteistyötä.”

Viestinnän asiantuntija Sami Ruokangas Suomen Syöpäyhdistyksestä kertoo kokemuksistaan.

Syöpäseulonta Syöpäilmoitus

”Kyllä ollaan oltu tyytyväisiä myös videon lopputulokseen kaikissa näissä yhteistyötapauksissa. Videot on levinneet hyvin sosiaalisessa mediassa ja saaneet katsojia toivotulla tavalla. Voin suositella tällä perusteella mitä Tussitaikureista on kokemusta”, Sami Ruokangas kehuu.

Tussitaikurien asiakaskokemusvideot on toteuttanut läheinen kumppanimme Videotiiviste Oy. Katso lisää asiakaskokemusvideoita Videotiivisteen sivuilla.

Asiakkaitamme

Ota yhteyttä

Puhelinnumero: 050 590 7472
Sähköposti: tiedustelut@tussitaikurit.fi

Jos olet kiinnostunut videon tekemisestä, lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa tai lähettää suoraan sähköpostia. Puhelimeen vastaa myyntipäällikkömme Krista Engström.

Tietosuojaseloste