Tussitaikurien filosofia

Haluamme omalta osaltamme tehdä maailmasta paremman. Tussitaikurien filosofia kertoo, mihin me uskomme.

Lue lisää

HALUAMME OMALTA OSALTAMME TEHDÄ MAAILMASTA PAREMMAN

Tämä onnistuu nostamalla viestinnän laatua merkittävästi nykyaikaisen tekniikan ja taiteen avulla.

[Kuva: maailma]

TÄHÄN USKOMME

1) Kukaan ei ole tyhmä
Viestintä tekee sen seuraajasta älykkään tai tyhmän. Kun katsoja oivaltaa asioita, olemme saaneet paljon läpi. Kirjoittakaamme ja puhukaamme kyseenalaistavalle ja älykkäälle ihmiselle. Jos kuulija vaikuttaa tyhmältä, viestijän kannattaa katsoa peiliin.

2) Maailmasta pitää ja voidaan saada vähän parempi
Nykyään tehdään paljon nopeasti hutaistua viestintää. Toisenlainen maailma on mahdollinen – ja me haluamme tehdä sen.

3) Rakkaus on tärkeintä
Jos et paneudu viestimääsi asiaan täydestä sydämestäsi, viestistä on vaikea saada vakuuttava. Innostusta on myös vaikea feikata.

4) Suuret tarinat syntyvät kertomalla
Uskalla jakaa unelmasi. Martin Luther King ei sanonut “I have a plan”, vaan hän jakoi unelman. Unelmiin on helpompi samaistua ja tarttua kuin suunnitelmiin.

5) Laatu, ei määrä
Usein on helppo kirjoittaa asiasta 20 sivua tekstiä. Yritä joskus tiivistää sama asia muutamaan kuvaan. Jokainen ottamasi askel kirkastaa ja vie sinua lähemmäs helppotajuista ja ymmärrettävää ilmaisua – ja myös jalostaa ajatuksia.

6) Mikään ei ole itsestään selvää
Suurimmat oivallukset syntyvät perusasioista. Voivatko ne olla toisin? Johtopäätökset ovat usein helppoja, kun perusteet on ymmärretty. Haluamme työstää perusasiat kirkkaiksi.

7) Oivallukset ovat yleensä yksinkertaisia
Jos jätetään Stephen Hawking ja muutama muu pois laskusta, meidän tavallisten ihmisten oivallukset ovat yleensä simppeleitä, kuten: “Aaaa! Näen uuden yhteyden!” Viestinnän tehtävä on tarjota näitä.

8) Kaikkein yksinkertaisimman takana on usein suurin työ
Välittömään ja yksinkertaiseen ilmaisuun pääseminen on vaativaa mutta tavoiteltavaa.

9) Rehellisyys maan perii
Äiti opetti: “älä valehtele.” Hyvä yhteistyö perustuu luottamukseen, ei sopimusehtoihin. Sopimuksemme ovat tiiviitä ja saat rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen tuotokseemme.

10) Parempi lähteä kalaan kuin tehdä laimeaa videota
Jos hommat eivät etene, kannattaa tehdä jotain toisella tavalla – yksin, yhdessä, jollain menetelmällä. Jos ei edelleenkään etene, vaihdetaan tekijöitä. Tussitaikureiden tavoite on ainoastaan tehdä erinomaista lopputulosta – meidän tavoitteemme ei ole laajentua. Pidämme kiinteät kulut pieninä ja teemme sen verran, kuin sydämestämme on mahdollista.

Ota yhteyttä

Puhelinnumero: 050 371 2767
Sähköposti: tiedustelut@tussitaikurit.fi

Jos olet kiinnostunut videon tekemisestä, lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa tai lähettää suoraan sähköpostia. Puhelimeen vastaa myyntipäällikkömme Krista Engström.

Tietosuojaseloste