Mietityttääkö videon tilaaminen?

Olisiko piirrosvideo varteenotettava vaihtoehto viestisi kertomiseen, mutta et ole ihan varma mihin olet ryhtymässä? Ei huolta. Olemme laatineet esitteen, jossa vastaamme mahdollisiin kysymyksiisi ja kerromme, mitä piirrosvideon tilaaminen sinulta vaatii.

Piirrosvideon hyödyt asiakkaidemme sanoin

”Piirrosvideo havainnollistaa asiakkaalle nopeasti tuotteen idean. Video toimii niin verkkosivuilla kuin myyjien työvälineenä kentälläkin. Myös Molokin brändi näkyy videoilla hyvin.”

– Mira Oravamäki, viestintäsuunnittelija, Molok Oy

”Videolla sanotaan lyhyesti ja ytimekkäästi sama asia, mitä me itse puhuisimme puoli tuntia. Tässä paketoidaan OLKA-toiminta taidokkaasti, lyhyesti ja ymmärrettävästi. Laadukas video viestii myös toiminnan laadusta.”

– Anu Toija, asiantuntija, EJY ry

”Piirrosvideo on toimiva tapa kertoa uudesta ja haastavasta konseptista tiiviillä ja yksinkertaisella tavalla.”

– Kari Paananen, partner, Bridge Impact Oy

”Piirrosvideo on todella monikäyttöinen. Olemme käyttäneet videota Youtubessa, nettisivuilla ja somekanavissa sekä messuilla ja muissa livetilanteissa. Videolle luodut hahmot on jääneet elämään ja kuvia on hyödynnetty monipuolisesti viestinnässä.”

– Outi Koskinen, viestintäsuunnittelija, Ulkoministeriö

Ota yhteyttä

Puhelinnumero: 050 590 7472
Sähköposti: tiedustelut@tussitaikurit.fi

Jos olet kiinnostunut videon tekemisestä, lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa tai lähettää suoraan sähköpostia. Puhelimeen vastaa myyntipäällikkömme Krista Engström.

Tietosuojaseloste