Koronavirusepidemian takia teemme tällä hetkellä livekuvituksia etätapaamisiin.

Tilaamalla etälivekuvituksen varmistat, että tärkeän etätapaamisen, etätyöpajan tai etäseminaarin anti jää yleisön mieleen. Samalla etätapahtumasi erottuu joukosta, ja katsojat saavat visuaalisista muistiinpanoistä pysyvän hyödyn. Klikkaa napista yhteystietoihin tai soita 050 371 3570.

Ota yhteyttä

Livekuvitukset – piirtäjä tapahtumaan

Tussitaikureilla on usean vuoden kokemus livekuvituksista erilaisissa seminaareissa, työpajoissa, kokouksissa ja muissa tapahtumissa. Teemme myös piirrosvideoita ajankohtaisista aiheista, ja tämän ansiosta livekuvittajamme ovat aina ajan hermolla.

Pyydä tarjous

Mitä on (etä)livekuvitus?

Livekuvituksessa piirtäjä seuraa tapahtuman esityksiä, keskusteluja ja tunnelmaa sekä piirtää niistä kuvia. Piirtäjä poimii kuviin tapahtuman oleelliset asiat ja esille tulleet ahaa-elämykset. Livekuvituksen syntymistä on mielenkiintoista seurata ja sen myötä tapahtuman sisältö jää paremmin mieleen.

Livekuvitus toimii mainiosti myös etätapahtumissa, jolloin piirtäjä katsoo esityksen samalla tavalla etänä kuin muukin yleisö. Etälivekuvitus voidaan välittää katsojien nähtäväksi esityksen aikana samalla kun etäkuvittaja piirtää, tai valmis kuvitus voidaan esitellä omana ohjelmanumeronaan.

Miksi tilata livekuvitus?

Livekuvitus ylläpitää yleisön mielenkiintoa tapahtuman aikana ja kuvat auttavat palaamaan tilaisuuden sisältöön myös myöhemmin. Tapahtuman järjestäjälle livekuvituksessa syntyneet kuvat puolestaan tarjoavat positiivisella tavalla erottuvaa sisältöä, joka sopii hyvin jaettavaksi myös somessa joko tilaisuuden aikana tai sen jälkeen.

Pyydä tarjous

Mitä Tussitaikurien livekuvitukseen sisältyy?

Tussitaikurit suunnittelee livekuvituksen kanssasi. Päämääränä on löytää kutakin tilaisuutta parhaiten palveleva ratkaisu. Livekuvitus voidaan tehdä kokonaan digitaalisesti, ja etälivekuvituksen tapauksessa tämä on tietenkin ainoa vaihtoehto. Tapahtumissa myös tussilla piirretty livekuvitus voidaan projisoida valkokankaalle. Olemme tehneet livekuvituksia myös fläppitaululle ja suurelle seinään kiinnitetylle paperille.

Kerromme mielellämme lisää!

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Puhelinnumero: 050 371 3570
Sähköposti: livekuvitukset@tussitaikurit.fi

Jos olet kiinnostunut livekuvittajan tilaamisesta tilaisuuteesi, lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa tai lähettää suoraan sähköpostia. Puhelimeen vastaa kuvitusmyynnistämme vastaava Joonas Lehtimäki.

Tietosuojaseloste