Livekuvitukset – piirtäjä tapahtumaan

Tussitaikureilla on usean vuoden kokemus livekuvituksista erilaisissa seminaareissa, työpajoissa, kokouksissa ja muissa tapahtumissa. Teemme myös piirrosvideoita ajankohtaisista aiheista, ja tämän ansiosta livekuvittajamme ovat aina ajan hermolla.

Pyydä tarjous

Mitä on livekuvitus?

Livekuvituksessa piirtäjä seuraa tapahtuman esityksiä, keskusteluja ja tunnelmaa sekä piirtää niistä kuvia. Piirtäjä poimii kuviin tapahtuman oleelliset asiat ja esille tulleet ahaa-elämykset. Livekuvituksen syntymistä on mielenkiintoista seurata ja sen myötä tapahtuman sisältö jää paremmin mieleen.

Miksi tilata livekuvitus?

Livekuvitus ylläpitää yleisön mielenkiintoa tapahtuman aikana ja kuvat auttavat palaamaan tilaisuuden sisältöön myös myöhemmin. Tapahtuman järjestäjälle livekuvituksessa syntyneet kuvat puolestaan tarjoavat positiivisella tavalla erottuvaa sisältöä, joka sopii hyvin jaettavaksi myös somessa joko tilaisuuden aikana tai sen jälkeen.

Pyydä tarjous

Mitä Tussitaikurien livekuvitukseen sisältyy?

Tussitaikurit suunnittelee livekuvituksen kanssasi. Päämääränä on löytää kutakin tilaisuutta parhaiten palveleva ratkaisu. Livekuvitus voidaan tehdä kokonaan digitaalisesti, mutta myös tussilla piirretty livekuvitus voidaan projisoida valkokankaalle. Olemme tehneet livekuvituksia myös fläppitaululle ja suurelle seinään kiinnitetylle paperille.

Kerromme mielellämme lisää!

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Puhelinnumero: 050 371 3570
Sähköposti: livekuvitukset@tussitaikurit.fi

Jos olet kiinnostunut livekuvittajan tilaamisesta tilaisuuteesi, lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa tai lähettää suoraan sähköpostia. Puhelimeen vastaa kuvitusmyynnistämme vastaava Joonas Lehtimäki.

Tietosuojaseloste