Livekuvitus –
piirtäjä tapahtumaan

Tussitaikureilla on usean vuoden kokemus livekuvituksista erilaisissa seminaareissa, työpajoissa, kokouksissa ja muissa tapahtumissa. Teemme myös piirrosvideoita ajankohtaisista aiheista, ja tämän ansiosta livekuvittajamme ovat aina ajan hermolla.

Pyydä tarjous

Mitä on livekuvitus?

Livekuvituksessa piirtäjä seuraa tapahtuman esityksiä, keskusteluja ja tunnelmaa sekä piirtää niistä kuvia. Piirtäjä poimii kuviin tapahtuman oleelliset asiat ja esille tulleet ahaa-elämykset. Livekuvituksen syntymistä on mielenkiintoista seurata ja sen myötä tapahtuman sisältö jää paremmin mieleen. Muistoksi jää visuaaliset muistiinpanot tapahtumassa puhutuista asioista.

Livekuvitus toimii mainiosti myös etätapahtumissa. Tällöin piirtäjä katsoo esityksen samalla tavalla etänä kuin muukin yleisö. Etälivekuvitus voidaan välittää katsojien nähtäväksi esityksen aikana samalla kun etäkuvittaja piirtää, tai valmis kuvitus voidaan esitellä omana ohjelmanumeronaan.

Katso esimerkkejä

Miksi tilata livekuvitus?

Livekuvitus ylläpitää yleisön mielenkiintoa tapahtuman aikana, ja kuvat toimivat visuaalisina muistiinpanoina, jotka auttavat palaamaan tilaisuuden sisältöön myös myöhemmin. Tapahtuman järjestäjälle livekuvituksessa syntyneet kuvat puolestaan tarjoavat positiivisella tavalla erottuvaa sisältöä, joka sopii hyvin jaettavaksi myös somessa joko tilaisuuden aikana tai sen jälkeen.

Pyydä tarjous

Mitä Tussitaikurien livekuvitukseen sisältyy?

Tussitaikurit suunnittelee livekuvituksen kanssasi. Päämääränä on löytää kutakin tilaisuutta parhaiten palveleva ratkaisu. Livekuvitus voidaan tehdä kokonaan digitaalisesti, ja etälivekuvituksen tapauksessa tämä on tietenkin ainoa vaihtoehto. Tapahtumissa myös tussilla piirretty livekuvitus voidaan projisoida valkokankaalle. Olemme tehneet livekuvituksia myös fläppitaululle ja suurelle seinään kiinnitetylle paperille.

Yksi vahvuutemme on myös se, että meiltä voi tulla useampi livekuvittaja samaan tilaisuuteen. Näin on tehty mm. työpajoissa, joissa osallistujat jakaantuvat välillä pienempiin ryhmiin.

Kerromme mielellämme lisää!

Pyydä tarjous

Esimerkkejä livekuvituksistamme

Metropolia Ammattikorkeakoulun REcoRDI-hankkeen yhteiskehittelyn työpajan livekuvitus 1.4.2021

Haaga-Helian järjestämän Osaaminen ponnistaa hyvinvoinnista -tapahtuman livekuvitus 21.3.2023

Achieving the World’s Smoothest Cross-Border Mobility and Daily Life Through Digitalisation -hankkeen livekuvitus 13.10.2022

Ota yhteyttä

Puhelinnumero: 050 371 3570
Sähköposti: livekuvitukset@tussitaikurit.fi

Jos olet kiinnostunut livekuvittajan tilaamisesta tilaisuuteesi, lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa tai lähettää suoraan sähköpostia. Puhelimeen vastaa kuvitusmyynnistämme vastaava Joonas Lehtimäki.

Tietosuojaseloste