Edunvalvonta – viesti
tehokkaasti perille

Miten saat tärkeän viestisi päättäjien korviin? Miten vaikutat suuren yleisön mielipiteeseen? Tiiviys ja oivaltavuus ovat silloin valttia, eikä useimmiten pienestä räväkkyydestä tai huumoristakaan ole haittaa.

Pyydä tarjous

Saavuta päättäjät ja vaikuta yleiseen mielipiteeseen

Suomessa on edunvalvontajärjestöjä joka lähtöön: työntekijöille, työnantajille, yrittäjille, yrityksille, opiskelijoille, kuluttajille, kunnille, luonnolle. Tussitaikurit ovat tehneet videoita näille kaikille. Piirrosvideo jäsentää viestin, erottuu massasta ja kutsuu katsomaan. Viestistä tulee mieleenpainuva ja mukaan saadaan tarvittava ripaus pilkettä.

Maailma on tulvillaan viestejä. Siksi haasteena on saada oikeat ihmiset pysähtymään aiheen äärelle. Siihen piirrosvideo toimii satojen kokemusten perusteella erinomaisesti. Piirrosvideon taika on mieleenpainuva ahaa-elämys. Anna katsojalle oivaltamisen lahja, ja hän muistaa sinut.

Kysy lisää

Ota yhteyttä

Puhelinnumero: 050 371 2767
Sähköposti: tiedustelut@tussitaikurit.fi

Jos olet kiinnostunut videon tekemisestä, lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa tai lähettää suoraan sähköpostia. Puhelimeen vastaa myyntipäällikkömme Krista Engström.

Tietosuojaseloste