Tiedote 13.3.2020: Videoiden tekeminen kanssamme onnistuu tavalliseen tapaan koronavirustilanteesta huolimatta. Videon tekemiseen kuuluvat palaverit hoidetaan tässä tilanteessa etätapaamisina, kuten olemme muutoinkin tehneet useissa videoprojekteissa. Koronavirus ei myöskään näillä näkymin aiheuta viivästyksiä sovittuihin toimituksiin. Jos kalenteriisi on tullut yllättäen aikaa peruuntuneiden tapaamisten tai matkojen vuoksi, nyt voi olla hyvä aika tehdä piirrosvideo kanssamme. Klikkaa napista yhteystietoihin tai soita 050 590 7472.

Ota yhteyttä

Hankevideot – kerro tuloksista havainnollisesti

Usein hankevideoilla kerrotaan hankkeen tuloksista, mutta projektin alkuvaiheessa niitä voidaan käyttää myös hankkeen tavoitteista viestimiseen. Joskus hankevideoita käytetään myös hankehakemuksen tukena.

Pyydä tarjous

Piirrosvideo hankeviestintään

Tieto hankkeen tuloksista ei aina leviä riittävän laajalle. Kun tulokset jäävät vain paperille, monen hankkeen vaikutus jää toivottua pienemmäksi.

Hyvän viestinnän merkitys kannattaa jo hakuvaiheessa huomioida hankkeen budjetissa. Piirrosvideolla kerrot hankkeestasi tiiviillä ja helposti ymmärrettävällä tavalla. Piirtäminen tekee videosta helposti lähestyttävän ja sympaattisen.

Älä siis sorru tuottamaan turhaa hankehumppaa, vaan pidä piirrosvideon avulla huoli siitä, että hankkeesi tulokset saavat ansaitsemansa huomion.

Kysy lisää

Ota yhteyttä

Puhelinnumero: 050 590 7472
Sähköposti: tiedustelut@tussitaikurit.fi

Jos olet kiinnostunut videon tekemisestä, lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa tai lähettää suoraan sähköpostia. Puhelimeen vastaa myyntipäällikkömme Krista Engström.

Tietosuojaseloste