Ideoita videoiden levittämiseen

Videoiden levittäminen on tärkeää, jotta saat sisältösi näkyville ja tavoitat haluamasi yleisön. Tehokkaimmat keinot videoiden levittämiseen voivat vaihdella kohderyhmästä, sisällöstä ja käytettävissä olevista resursseista riippuen. Tietyt menetelmät ovat kuitenkin osoittautuneet yleisesti tehokkaiksi monille eri aloille ja sisällöntuottajille.


Aloittelijan opas

Aloittelijan oppaassa videoiden levittämiseen keskitytään perusstrategioihin ja vaiheisiin, jotka auttavat sinua saamaan videosi näkyville mahdollisimman laajalle yleisölle.

Lue lisää


Videot sosiaalisessa mediassa

Videoiden levittäminen eri sosiaalisen median alustoilla vaatii ymmärrystä kunkin alustan erityispiirteistä ja parhaista käytännöistä. Eri sosiaalisen median alustoilla on omat suosituksensa videoiden kuvasuhteille, jotka parhaiten vastaavat niiden käyttöliittymien ja käyttäjien katselutottumusten vaatimuksia.

Lue lisää


Vinkkejä Youtuben käyttöön

YouTube on maailman suurin videoiden jakamiseen tarkoitettu alusta. Yksinkertaisten ohjeiden avulla pääset alkuun. Kiinnitä huomiota laadukkaan videon lisäksi siihen, että optimoit videot hakukoneita varten ja että analysoit videoidesi suorituskykyä.

Lue lisää


Sähköpostimarkkinointi

Videoiden jakaminen sähköpostilistallesi voi olla erittäin tehokas tapa saavuttaa sitoutunut yleisö, joka on jo osoittanut kiinnostusta sisältöösi.

Lue lisää


Videot hankeviestinnässä

Videota voi käyttää useassa kohdassa hankkeen aikana, tyypillisesti jo hankkeen alkuvaiheessa tai hankkeen lopulla.

Lue lisää


Videot jäsenhankinnan tukena

Varmista, että videosi sisältö tavoittaa mahdollisimman laajan yleisön ja houkuttelee uusia jäseniä yhdistykseen tai ammattiliittoon.

Lue lisää


Videot sisäisessä viestinnässä

Videoita voi levittää organisaation sisäisessä viestinnässä monin eri tavoin riippuen organisaation koosta, toimintatavoista ja käytössä olevista työkaluista ja alustoista.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Puhelinnumero: 050 371 2767
Sähköposti: tiedustelut@tussitaikurit.fi

Tietosuojaseloste