Sisäinen viestintä – videot muutosjohtamiseen ja koulutukseen

Yrityksen sisäisessä viestinnässä on tärkeää, että kaikki saavat samansisältöisen viestin. Tämä on haastavaa, jos viesti kulkee esimiesten välityksellä, mutta videon avulla viesti pysyy varmasti aina samana. Piirrosvideo on erityisen tehokas tapa kertoa yrityksen sisäiset asiat koko työyhteisölle.

Pyydä tarjous

Piirrosvideo yrityksen sisäiseen viestintään

Tunnistatko sen tilanteen, kun uusi strategia tai toimintatapa pitää saada koko henkilöstön tietoon, ja samalla motivoida kaikki toimimaan sen mukaisesti? Silloin on kyse strategian jalkauttamisesta tai muutosjohtamisesta. Juuri tähän tarkoitukseen piirrosvideo on hyvä.

Piirrosvideoita voidaan käyttää myös osana työntekijöiden kouluttamista tai uusien työntekijöiden orientaatiota. Erityisen hyvin piirrosvideo sopii prosessien kuvaamiseen, sillä monimutkaisetkin prosessikaaviot voidaan esittää piirrosvideolla selkeästi, tiiviisti ja hauskasti.

Kysy lisää

Ota yhteyttä

Puhelinnumero: 050 371 2767
Sähköposti: tiedustelut@tussitaikurit.fi

Jos olet kiinnostunut videon tekemisestä, lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa tai lähettää suoraan sähköpostia. Puhelimeen vastaa myyntipäällikkömme Krista Engström.

Tietosuojaseloste