Yrityksen esittelyvideot – erotu massasta

Yritysvideo kertoo lyhyesti ja ytimekkäästi, mitä yritys tekee. Sen lisäksi video voi avata yrityksen arvomaailmaa ja tavoitteita. Onko yrityksessäsi jotain erityistä, jonka haluaisit kertoa potentiaalisille asiakkaillesi?

Pyydä tarjous

Yritysvideo

Yritysvideo kannattaa toteuttaa piirrosvideona, kun haluat kertoa yrityksestäsi maanläheisellä ja selkeällä tavalla. Persoonallinen ja ihmisläheinen video auttaa erottumaan massasta. Sen avulla on helppo lähestyä asiakkaita, sidosryhmiä tai vaikkapa rahoittajia.

Piirrosvideo sopii erityisesti yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat tehokkaan keinon kertoa itsestään ja toiminnastaan.

Kysy lisää

Strategiavideo

Piirrosvideo on erinomainen tapa avata yrityksen tai muun organisaation strategia helposti ymmärrettävällä ja oivalluksia herättävällä tavalla omalle henkilöstölle, sidosryhmille tai suurelle yleisölle. Strategiapaperi koetaan usein kuivaksi tai vaikeasti lähestyttäväksi, mutta piirrokset herättävät strategian eloon.

Kysy lisää

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Puhelinnumero: 050 590 7472
Sähköposti: tiedustelut@tussitaikurit.fi

Soita meille, lähetä sähköpostia tai laita viesti oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Oheisesta puhelinnumerosta vastaa myyntipäällikkömme Krista Engström.