Kuvitukset – piirroksia kaikkiin tarkoituksiin

Tussitaikurit on tunnettu piirrosvideoiden tekijänä, mutta teemme myös kuvituksia kaikenlaisiin tarkoituksiin. Meiltä on tilattu julisteita, sarjakuvia ja kuvituskuvia esimerkiksi esitteisiin, kirjoihin ja nettikäyttöön.

Pyydä tarjous

Me piirrämme mitä tahansa

Tussitaikureilta tilattavan kuvituksen aihe voi olla käytännössä mikä tahansa. Yrityksen strategian voi esittää julisteena, ja esimerkiksi sarjakuvalla on viestitty yrityksen henkilöstölle työturvallisuusasioista sekä monikielisen yliopiston henkilöstölle kieliperiaatteista. Vain mielikuvitus on rajana.

Tilatessasi kuvituksia, sinun kannattaa pohtia jo etukäteen vastauksia seuraaviin kysymyksiin. Käymme näitä yhdessä läpi ennen tarjouksen tekemistä ja kuvitusprojektin aloitusta.

    • Kuinka monta kuvaa tarvitaan?
    • Milloin työn pitää olla valmis?
    • Missä kuvia julkaistaan?
    • Millaisella tyylillä kuvat halutaan tehtävän?
    • Täytyykö kuvia käyttää hyvin isossa koossa?

Miten kuvitusten tekeminen etenee?

Kaaviossa on esitetty kuvitusprojektin kulku. Ole yhteydessä niin käydään tarkemmin läpi, miten juuri sinun kuvituksesi voitaisiin toteuttaa.

Meille on tärkeää, että olet tilaajana täysin tyytyväinen saamaasi kuvitukseen. Siksi kommenttikierrosten määrää ei ole rajattu.

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Puhelinnumero: 050 371 3570
Sähköposti: kuvitukset@tussitaikurit.fi

Jos suunnittelet kuvituksen tilaamista, lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa tai lähettää suoraan sähköpostia. Puhelimeen vastaa kuvitusmyynnistämme vastaava Joonas Lehtimäki.

Tietosuojaseloste