Hankeviestinnän koulutukset


Miten tehdä vaikuttavaa hankeviestintää? Miten kiteytät, tarinallistat tai visualisoit hankkeen eri vaiheita ja sen tuloksia? Hankeviestinnän koulutuksissamme hyödynnetään hanketyön tarpeisiin valikoituja viestinnän keinoja.

Pyydä tarjous

Tarvitsetko apua hankeviestintään?

Tussitaikureilla on erityistä osaamista monimutkaisten asioiden selittämiseen lyhyesti ja ytimekkäästi. Meillä on myös taito löytää laajoista kokonaisuuksista olennainen ja kiinnostava, ja paketoida se tiiviiseen ja helposti lähestyttävään pakettiin. Hankeviestinnän koulutuksemme tarjoavat konkreettisia kiteyttämisen, tarinallistamisen ja visualisoinnin välineitä, joiden avulla teet hankeviestinnästä vaikuttavaa ja mieleenpainuvaa.

Hankeviestinnän kiemurat ovat Tussitaikureille tuttuja lukuisista erilaisista julkisen, yksityisen ja järjestömaailman hankkeista. Tämän kokemuksen pohjalta olemme kehittäneet hankeviestinnän koulutuksia, joiden avulla viestit hankkeestasi vaikuttavasti.

Hankeviestintäkoulutustemme aiheita:

  • Kiteytä ja visualisoi viestisi
  • Tiedon visualisointi
  • Hankeviestinnän tarinallistaminen
  • Tee vaikuttava esitys
  • Hankkeen kohderyhmien osallistaminen hankeviestinnässä

Muita ratkaisujamme hankeviestintään

Tuotamme hankeviestinnän tueksi koulutusten lisäksi esimerkiksi piirrosvideoita, kuvituksia, infografiikkaa sekä erilaisten tilaisuuksien livekuvituksia paikan päällä tai etänä.

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Puhelinnumero: 040 771 2985
Sähköposti: koulutukset@tussitaikurit.fi

Jos olet kiinnostunut koulutuksistamme, lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa tai lähettää suoraan sähköpostia. Puhelimeen vastaa Laura Humppi.

Tietosuojaseloste