Tiedote 31.3.2020: Videoiden ja kuvitusten tekeminen kanssamme onnistuu tavalliseen tapaan koronavirustilanteesta huolimatta. Videon tekemiseen kuuluvat palaverit hoidetaan tässä tilanteessa etätapaamisina, kuten olemme muutoinkin tehneet useissa videoprojekteissa. Koronavirus ei myöskään näillä näkymin aiheuta viivästyksiä sovittuihin toimituksiin. Jos kalenteriisi on tullut yllättäen aikaa peruuntuneiden tapaamisten tai matkojen vuoksi, nyt voi olla hyvä aika tehdä piirrosvideo kanssamme. Klikkaa napista yhteystietoihin tai soita 050 379 8188.

Ota yhteyttä

Tuote- ja palveluvideot – erotu havainnollistamalla

Piirrosvideo sopii erityisen hyvin tuotteisiin ja palveluihin, joihin liittyy jokin monimutkaisempi logiikka tai kokonaan uusi tapa toimia. Se on erinomainen keino esitellä tuotteita ja palveluja havainnollistavalla, viihdyttävällä sekä tiiviillä tavalla.

Pyydä tarjous

Tuotevideot

Ei riitä, että yritykselläsi on loistava tuote. Asiakkaasi pitäisi myös oivaltaa, että tuote on juuri se ratkaisu, jota hän on etsinyt. Tämän oivalluksen aikaansaaminen voi olla vaikeaa etenkin, jos tuote tai palvelu on hiukan monimutkaisempi. Silloin havainnollistava piirrosvideo on oivallinen ratkaisu.

Tuotevideo kertoo katsojalle tiiviillä ja helposti ymmärrettävällä tavalla, mistä tuotteessa on kyse. Mitä tarpeita tuote tyydyttää? Mitä ongelmia se ratkaisee? Tuotevideolla voidaan kätevästi avata myös tuotteen erilaisia käyttötapoja ja toimintaperiaatteita. Parhaimmillaan se tuottaa ahaa-elämyksiä, joista katsoja oppii jotakin aivan uutta.

Nettijakelun lisäksi tuotevideoita käytetään tapaamisissa, myymälöissä sekä messuilla ja muissa tapahtumissa.

Kysy lisää

Palveluvideot

Palveluvideot ovat läheistä sukua tuotevideoille. Ominaisuuksien sijaan palveluvideolla keskitytään usein siihen, miten ja mihin palvelua käytetään, ja miltä palvelua käytettäessä tuntuu. Yhteistä tuotevideoiden kanssa on hyötyjen kuvaaminen. Erityisesti uudenlaiset palvelut ja konseptit hyötyvät havainnollistavasta piirrosvideosta.

Kysy lisää

Ota yhteyttä

Puhelinnumero: 050 590 7472
Sähköposti: tiedustelut@tussitaikurit.fi

Jos olet kiinnostunut videon tekemisestä, lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa tai lähettää suoraan sähköpostia. Puhelimeen vastaa myyntipäällikkömme Krista Engström.

Tietosuojaseloste