Tuote- ja palveluvideot – erotu havainnollistamalla

Piirrosvideo sopii erityisen hyvin tuotteisiin ja palveluihin, joihin liittyy jokin monimutkaisempi logiikka tai kokonaan uusi tapa toimia. Se on erinomainen keino esitellä tuotteita ja palveluja havainnollistavalla, viihdyttävällä sekä tiiviillä tavalla.

Pyydä tarjous

Tuotevideot

Ei riitä, että yritykselläsi on loistava tuote. Asiakkaasi pitäisi myös oivaltaa, että tuote on juuri se ratkaisu, jota hän on etsinyt. Tämän oivalluksen aikaansaaminen voi olla vaikeaa etenkin, jos tuote tai palvelu on hiukan monimutkaisempi. Silloin havainnollistava piirrosvideo on oivallinen ratkaisu.

Tuotevideo kertoo katsojalle tiiviillä ja helposti ymmärrettävällä tavalla, mistä tuotteessa on kyse. Mitä tarpeita tuote tyydyttää? Mitä ongelmia se ratkaisee? Tuotevideolla voidaan kätevästi avata myös tuotteen erilaisia käyttötapoja ja toimintaperiaatteita. Parhaimmillaan se tuottaa ahaa-elämyksiä, joista katsoja oppii jotakin aivan uutta.

Nettijakelun lisäksi tuotevideoita käytetään tapaamisissa, myymälöissä sekä messuilla ja muissa tapahtumissa.

Kysy lisää

Palveluvideot

Palveluvideot ovat läheistä sukua tuotevideoille. Ominaisuuksien sijaan palveluvideolla keskitytään usein siihen, miten ja mihin palvelua käytetään, ja miltä palvelua käytettäessä tuntuu. Yhteistä tuotevideoiden kanssa on hyötyjen kuvaaminen. Erityisesti uudenlaiset palvelut ja konseptit hyötyvät havainnollistavasta piirrosvideosta.

Kysy lisää

Ota yhteyttä

Puhelinnumero: 050 371 2767
Sähköposti: tiedustelut@tussitaikurit.fi

Jos olet kiinnostunut videon tekemisestä, lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa tai lähettää suoraan sähköpostia. Puhelimeen vastaa myyntipäällikkömme Krista Engström.

Tietosuojaseloste