Yhteystiedot

Tussitaikurit Oy
Y-tunnus:  2489277-9
Osoite: Kuninkaankatu 19 B 20, 33210 Tampere
Laskutustiedot

Toimitusjohtaja

Antti Niemistö
Puhelinnumero: 050 379 8188

Tiedustelut

Puhelinnumero: 050 590 7472
Sähköposti: tiedustelut@tussitaikurit.fi

Jos olet kiinnostunut videon tekemisestä, lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa tai lähettää suoraan sähköpostia.

Tietosuojaseloste

  Tussitaikurit

  Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tussitaikurit.fi.


  Antti Niemistö

  Antti Niemistö vastaa myynnistä, tuotekehityksestä ja projektitoiminnan kokonaisuudesta. Toisinaan Antti innostuu vetämään asiakasprojektin itsekin, ja silloin hän myös ideoi käsikirjoituksia ja kuvituksia. Antti on valmistunut tekniikan tohtoriksi Tampereen teknillisestä yliopistosta ja tehnyt väitöksen jälkeistä tutkimusta mm. Institute for Systems Biologyssa Seattlessa Yhdysvalloissa. Hänen vahvuuksiaan ovat abstrakti ajattelu, suurten tietomassojen nopea jäsentäminen sekä asioiden välisten yhteyksien hahmottaminen. Hänen mielestään luova taiteellinen prosessi ei lopulta poikkea paljoakaan luovasta tieteellisestä prosessista.


  Krista Engström

  Krista Engström on myynnin “käytännön martta”, jolle asiakas on ykkönen. Hän pistää hihat heilumaan ja vie asioita eteenpäin pitkäjänteisesti, postiivisella energialla. Aidot kohtaamiset ja keskustelut asiakkaan kanssa ovat hänelle työn parasta antia. Krista haluaa helpottaa asiakkaan hommia ja auttaa asiakkaita ongelmien ratkaisemisessa. Pitkä kokemus B2B-myynnistä ja ammoisina aikoina suoritetut sosiologian opinnot Turun yliopistossa antavatkin tähän oivan pohjan.


  Heidi Savolainen

  Heidi Savolainen myy Tussitaikureissa projekteja. Hän rakastaa sitä, kun asiat tehdään aikataulussa, ja Tussitaikureiden prosessi on hänen suuri rakkautensa. Heidillä on monipuolinen tausta eri toimialoilta ja erilaisista projekteista niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Pisimmän työhistoriansa Heidi on saanut kansainvälisestä B2B-kaupasta, mutta hänen eräoppaan ammattinsa vie hänet toisinaan myös metsään.


  Susanna Alanne

  Susanna Alanne on kuvittamiseen ja improvisaatioon erikoistunut taidekasvattaja. Hän on kiinnostunut siitä, miten kuvat ja kuvallinen työskentely voivat edistää ideointia, kommunikaatiota ja luovuutta erilaisissa ryhmissä, sekä erilaisilla aloilla. Hän on valmistunut taiteen maisteriksi Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta. Tussitaikureissa Susanna toimii piirtäjänä ja visuaalisena kiteyttäjänä. Lisäksi hän opettaa kuvataidetta ja improvisaatiota, sekä toimii kansainvälisenä kouluttajana yhdistellen taidetta ja komiikkaa.


  Eero Saarikoski

  Eero Saarikoski on visuaalisen kiteyttämisen ja luovan ilmaisun erikoismies. Hänelle on karttunut kokemusta graafisesta suunnittelusta, kuvittamisesta, taidekasvatuksesta ja kirjallisuudesta niin Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta kuin Helsingin yliopistostakin. Tussitaikuroinnin ohessa hän työskentelee graafisena suunnittelijana sekä kuvittajana. Työn ikuinen ilahduttava haaste on, miten monimutkaiset viestit muuntuvat innostaviksi tarinoiksi ja kutkuttaviksi oivalluksiksi.


  Tiina Sileoni

  Tiina Sileoni rakastui sarjakuviin ja piirtämiseen jo pienenä nassikkana löydettyään kutkuttavan filosofiset Muumi-sarjakuvat sekä mielikuvitusleikkien kuvittamisen. Kuviin löysivät tiensä niin aikamatkailu kuin erilaiset metamorfoosit ihmisestä eläimeksi tai vaikkapa dinosaurukseksi. Mielenkiinto kuvallisen ilmaisun mahdollisuuksiin sai Tiinan opiskelemaan graafista suunnittelua ja valmistumaan medianomiksi kirjoitettuaan opinnäytetyön sarjakuvien maailmasta. Tussitaikureilla Tiina saa jatkaa rakastamaansa ja valitsemaansa tietä piirtäjänä ja kuvittajana. Vapaa-ajallaan Tiina soittaa viulua (ja suutaan), nauttii luonnosta sekä piirtelee perhe-elämän rosoisesta ihanuudesta sarjakuvia.


  Joonas Lehtimäki

  Joonas Lehtimäki on tarinankerronnan ja kuvallisen ilmaisun spesialisti. Koulutukseltaan hän on kasvatustieteiden maisteri (Turun yliopisto) sekä taiteen maisteri (TaiK, nyk. Aalto-yliopisto). Viime vuodet Joonas on lukenut, opettanut, tutkinut ja tehnyt sarjakuvia, sekä piirtänyt kuvia ja kuvituksia. Tussitaikureissa hänen toimenkuvansa on piirtämisen ja livekuvittamisen ohella yleinen ideointi ja käsikirjoittaminen. Yksi kuva kertoo tunnetusti enemmän kuin tuhat sanaa, mutta kahdella kuvalla voidaan kertoa ihan mitä tahansa.


  Karri Lehtonen

  Karri Lehtonen improvisoi, piirtää, livekuvittaa, käsikirjoittaa sekä säveltää ja sanoittaa lauluja. Aalto-yliopistossa suorittamansa taiteen maisterin tutkintonsa päättötyönä hän teki improvisaatioaiheisen lautapelin. Ennen Tussitaikureihin tulemista Karri teki tiiviisti kuvataideopettajan töitä eri-ikäisten ihmisten kanssa. Töiden ohella hän rakentaa sinnikkäästi omaa artistin uraa musiikin saralla. Luonteeltaan Karri on yltiöpositiivinen ja ihmisten kanssa toimeentuleva – aika-ajoin hyvinkin temperamenttinen haaveilija ja pienistä hetkistä nautiskelija.


  Jenni Kuhalainen

  Jenni Kuhalainen touhuaa Tussitaikureilla videoiden käsikirjoittamisen ja piirtämisen, sekä muiden kuvitusten parissa. Tietotaitoa niin käsikirjoittamisen kuin tuottamisen hommiin Jenni kävi poimimassa Tampereen ammattikorkeakoulun elokuvan ja television koulutuksesta, ja on loppusuoralla medianomi-opinnoissaan. Vapaa-ajallaankin Jenni viihtyy kuvilla ja sanoilla leikkien, ja parhaiten nämä intohimot yhdistyvät sarjakuvaharrastuksen parissa. Jenni osaa nauraa itselleen ja maailmalle, ja purkaa elämän erikoisuuksia sarjakuvanteon lisäksi myös standupin muodossa.


  Santtu Herranen

  Santtu Herranen toimii Taikureilla piirtäjänä, käsikirjoittajana sekä kuvittajana. Tämä hymysuinen idealisti on hankkinut ammattitaitonsa Turun Taideakatemian animaatiolinjalta, josta hän valmistui medianomiksi vuonna 2016. Työtään Santtu rakastaa, sillä sen rajattomat mahdollisuudet kutkuttavat loputtomasti hänen uteliasta mieltään. Empaattisen luonteensa voimin Santtu etsii joka asiasta jotain hyvää ja muuntaa sen voimaksi porskuttaa läpi vaikeimmankin tilanteen. Vapaa-ajallaan hän tykkää lauleskella metsän eläimille sisäisen animaatioprinssinsä herkkyydellä.


  Ville konttinen

  Ville Konttinen toimii Tussitaikureilla piirtäjänä. Turun Taideakatemiasta, freelancer-hommista ja peli-alalta hankittu laaja graafinen osaaminen takaa sen, että Ville sotkeentuu Taikureilla myös kaikkeen muuhun, missä vaaditaan visuaalista silmää (tai korvaa, tai varpaita). Vapaa-ajallaan Ville pelaa tetristä ja maalailee seinille taidetta vanhoilla analogisilla videomiksereillä, kuvaputkitelkkareilla ja muilla entisajan vekottimilla.


  Meri Kailanto

  Meri Kailanto vetää projektin siinä missä spagaatinkin – joustavasti, loppuun asti ja hymy huulilla. Diplomi-insinöörin järjestelmällisyys ja älykkäiden informaatiojärjestelmien parissa tehty tutkimus auttavat häntä jäsentämään informaatiokaaoksen jos toisenkin ihmisiä unohtamatta. Tanssi- ja teatteriharrastusten siivittämänä Meristä löytyy myös ripaus luovaa hulluutta, jonka avulla käsikirjoituksetkin heräävät eloon.


  Henna Lähtevänoja

  Henna Lähtevänoja on projektinvetäjä, joka rakastaa intohimoisesti esteettistä järjestystä ja erityisesti asioiden, ideoiden sekä sanojen asettelua harmoniaan. Taustalla on pitkä lista pääsääntöisesti viestintä- ja kulttuuripuolen projekteja, joissa medianomin koulutuksen saanut Henna on toiminut AD:na, graafisena suunnittelija, käsikirjoittajana taikka esimerkiksi tapahtumatuotannon yleishanslankarina. Vapaa-ajallaan Henna haaveilee, kirjoittelee blogeja ja pelaa Simsiä.


  Petra Karinen

  Petra Karinen on projektinvetäjä ja Löytöretken matkaopas. Loputonta tiedonjanoaan hän sammuttaa taikurihommien ohella työnohjaajaopintojen parissa. Ennen taikuriksi ryhtymistä yhteisöpedagogiksi ja yhteiskuntatieteiden maisteriksi opiskellut Petra työskenteli pitkään kolmannella sektorilla. Järjestötyössä, kuten piirrosvideoillakin, tähdätään usein tiedon ja ymmärryksen lisäämiseen: selitetään maailmalle ihmistä – ja ihmiselle maailmaa. Tasapainoa, havaintokykyä ja nopeita refleksejään Petra ylläpitää vapaa-ajallaan nyrkkeilysalilla.


  Laura Humppi

  Laura Humppi on projektinvetäjä, joka rakastaa niin ihmisiä, tekniikkaa kuin bisnestäkin. Hänellä on kokemusta monilta eri toimialoilta. Laura tykkää erityisesti asiakaskokemuksen kehittämisestä. Sydämeltään humanisti diplomi-insinööri on aina kokeilemassa jotain uutta. Vapaa-ajalla Lauran voi löytää esimerkiksi musiikkiharrastuksen parista koskettimien äärestä, kesäisin vesiurheilemasta ja talvisin retkiluistelemasta.


  Lauri Harju

  Lauri Harju leikkaa ja animoi videoita. Muut saa selittää.


  Miranda Koskinen

  Miranda Koskinen on ex-graafikko ja nykyinen editihminen, joka leikkaa myös piirrosvideoita. Medianomiksi valmistunut Miranda on kiinnostunut erityisesti animoinnista, kuvittamisesta sekä konseptikuvien luomisesta. Oli tekniikka ja tyyli mikä hyvänsä, tärkeintä on luoda omaleimainen tunnelma siihen mitä tekee. Tausta viestintätoimiston graafikkona on kehittänyt Mirandalle hyvän paineensietokyvyn. Vapaa-ajalla Mirandan löytää todennäköisemmin metsästä tai kirjastosta kuin kotisohvalta, ja harrastuksiin kuuluu kirjoittaminen, kuvittaminen ja unenomaisten giffien tekeminen.