Yhteystiedot

Tussitaikurit Oy
Y-tunnus:  2489277-9
Osoite: Kuninkaankatu 19 B 20, 33210 Tampere
Laskutustiedot

Toimitusjohtaja

Petra Karinen
Puhelinnumero: 050 361 3838

Tiedustelut

Jos olet kiinnostunut videon tekemisestä, lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa jollekin myyjistämme tai lähettää suoraan sähköpostia.

Sähköposti: tiedustelut@tussitaikurit.fi

Krista Engström
puh. 050 371 2767
varaa etätapaaminen

Tiedustelulomake

Tietosuojaseloste

  Tussitaikurit

  Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tussitaikurit.fi.


  Petra Karinen

  Petra Karinen on Tussitaikurien toimitusjohtaja, jolla on juuret sote- alan järjestöissä ja katse rohkeasti tulevaisuudessa. Yhteiskuntatieteilijänä Petra yhdistelee ketterästi uutta ja vanhaa tietoa, oli kyse sitten liiketoiminnan kehittämisestä tai piirrosvideon aiheeseen syventymisestä. Tasapainoa, havaintokykyä ja nopeita refleksejään Petra ylläpitää nyrkkeilysalilla. Mottona johtamiseen, ja elämään ylipäätään Petralla on Brené Brownin esittelemä kokonaisuus: ”Strong Back – Soft Front –Wild Heart”.


  Susanna Kaulanen

  Susanna Kaulanen on kuvittamiseen ja improvisaatioon erikoistunut taidekasvattaja. Hän on kiinnostunut siitä, miten kuvat ja kuvallinen työskentely voivat edistää ideointia, kommunikaatiota ja luovuutta erilaisissa ryhmissä, sekä erilaisilla aloilla. Hän on valmistunut taiteen maisteriksi Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta. Tussitaikureissa Susanna toimii piirtäjänä ja visuaalisena kiteyttäjänä. Lisäksi hän opettaa kuvataidetta ja improvisaatiota, sekä toimii kansainvälisenä kouluttajana yhdistellen taidetta ja komiikkaa.


  Eero Saarikoski

  Eero Saarikoski on visuaalisen kiteyttämisen ja luovan ilmaisun erikoismies. Hänelle on karttunut kokemusta graafisesta suunnittelusta, kuvittamisesta, taidekasvatuksesta ja kirjallisuudesta niin Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta kuin Helsingin yliopistostakin. Tussitaikuroinnin ohessa hän työskentelee graafisena suunnittelijana sekä kuvittajana. Työn ikuinen ilahduttava haaste on, miten monimutkaiset viestit muuntuvat innostaviksi tarinoiksi ja kutkuttaviksi oivalluksiksi.


  Tiina Sileoni

  Tiina Sileoni rakastui sarjakuviin ja piirtämiseen jo pienenä nassikkana löydettyään kutkuttavan filosofiset Muumi-sarjakuvat sekä mielikuvitusleikkien kuvittamisen. Kuviin löysivät tiensä niin aikamatkailu kuin erilaiset metamorfoosit ihmisestä eläimeksi tai vaikkapa dinosaurukseksi. Mielenkiinto kuvallisen ilmaisun mahdollisuuksiin sai Tiinan opiskelemaan graafista suunnittelua ja valmistumaan medianomiksi kirjoitettuaan opinnäytetyön sarjakuvien maailmasta. Tussitaikureilla Tiina saa jatkaa rakastamaansa ja valitsemaansa tietä piirtäjänä ja kuvittajana. Vapaa-ajallaan Tiina soittaa viulua (ja suutaan), nauttii luonnosta sekä piirtelee perhe-elämän rosoisesta ihanuudesta sarjakuvia.


  Joonas Lehtimäki

  Joonas Lehtimäki on tarinankerronnan ja kuvallisen ilmaisun spesialisti. Koulutukseltaan hän on kasvatustieteiden maisteri (Turun yliopisto) sekä taiteen maisteri (TaiK, nyk. Aalto-yliopisto). Viime vuodet Joonas on lukenut, opettanut, tutkinut ja tehnyt sarjakuvia, sekä piirtänyt kuvia ja kuvituksia. Tussitaikureissa hänen toimenkuvansa on piirtämisen ja livekuvittamisen ohella yleinen ideointi ja käsikirjoittaminen. Yksi kuva kertoo tunnetusti enemmän kuin tuhat sanaa, mutta kahdella kuvalla voidaan kertoa ihan mitä tahansa.


  Karri Lehtonen

  Karri Lehtonen improvisoi, piirtää, livekuvittaa, käsikirjoittaa sekä säveltää ja sanoittaa lauluja. Aalto-yliopistossa suorittamansa taiteen maisterin tutkintonsa päättötyönä hän teki improvisaatioaiheisen lautapelin. Ennen Tussitaikureihin tulemista Karri teki tiiviisti kuvataideopettajan töitä eri-ikäisten ihmisten kanssa. Töiden ohella hän rakentaa sinnikkäästi omaa artistin uraa musiikin saralla. Luonteeltaan Karri on yltiöpositiivinen ja ihmisten kanssa toimeentuleva – aika-ajoin hyvinkin temperamenttinen haaveilija ja pienistä hetkistä nautiskelija.


  Ville Konttinen

  Ville Konttinen toimii Tussitaikureilla piirtäjänä. Turun Taideakatemiasta, freelancer-hommista ja peli-alalta hankittu laaja graafinen osaaminen takaa sen, että Ville sotkeentuu Taikureilla myös kaikkeen muuhun, missä vaaditaan visuaalista silmää (tai korvaa, tai varpaita). Vapaa-ajallaan Ville pelaa tetristä ja maalailee seinille taidetta vanhoilla analogisilla videomiksereillä, kuvaputkitelkkareilla ja muilla entisajan vekottimilla.


  Essi Ruokoniemi

  Essi Ruokoniemi työskentelee Tussitaikureilla piirtäjänä. Hän on lupsakka etelä-karjalainen, jolla on tarinankerronta veressä ja joka köllii elokuvien ääressä kuin saimaannorppa auringossa. Piirtämistä hän on harrastanut pienestä pitäen ja on nyt Tussitaikureilla päässyt kääntämään sen harrastuksesta ammatiksi. Osaamista tukee myös Turun Taideakatemiasta haalittu medianomin tutkinto.


  Ronja Pölkki

  Ronja Pölkki toimii Tussitaikureilla piirtäjänä. Innostus piirtämiseen syttyi sillä hetkellä, kun Ronja oppi pitämään kynästä kiinni. Nyt Tussitaikureilla hän pääsee tekemään juurikin sitä — piirtämistä. Medianomiksi valmistuneen Ronjan lempipuuhaa, töissä tai vapaa-ajalla, on kaikki piirtäminen, maalaaminen ja jopa animoiminen. Muita vapaa-ajan harrastuksia ovat erilaisten videopelien ja lautapelien pelaaminen, sekä koiran kanssa ulkoilu.


  Jenni Kuhalainen

  Jenni Kuhalainen touhuaa Taikureilla videoiden käsikirjoittamisen ja piirtämisen, sekä muiden kuvitusten parissa. Tietotaitoa niin käsikirjoittamisen kuin tuottamisen hommiin Jenni kävi poimimassa Tampereen ammattikorkeakoulun elokuvan ja television koulutuksesta, ja on loppusuoralla medianomi-opinnoissaan. Vapaa-ajallaankin Jenni viihtyy kuvilla ja sanoilla leikkien, ja parhaiten nämä intohimot yhdistyvät sarjakuvaharrastuksen parissa. Jenni osaa nauraa itselleen ja maailmalle, ja purkaa elämän erikoisuuksia sarjakuvanteon lisäksi myös standupin muodossa.


  SAANA HERRANEN

  Saana Herranen on herkästi innostuva pieni optimisti, joka haluaa levittää ympärilleen iloa ja hyvää mieltä. Rakkaus tarinankerrontaa, piirtämistä ja liikkuvaa kuvaa kohtaan vei Saanan vuonna 2012 Turun Taideakatemian animaatiolinjalle, josta hän valmistui medianomiksi nelisen vuotta myöhemmin. Nykyisin Saana työskentelee Tussitaikureilla piirtäjänä ja käsikirjoittajana. Vapaa-ajallaan hän piirtää sarjakuvia, pohdiskelee maailman mysteerejä ja jutustelee metsän eläimille. Lisäosaamista Saana on hankkinut toimintaterapiaopinnoista, jotka ovat antaneet hänelle arvokasta tietoa toiminnan merkityksestä. Saanan mielestä maailma on taianomainen paikka, missä mikä tahansa on mahdollista. Se vasta onkin inspiroivaa!


  Meri Kailanto

  Meri Kailanto vetää projektin siinä missä spagaatinkin – joustavasti, loppuun asti ja hymy huulilla. Diplomi-insinöörin järjestelmällisyys ja älykkäiden informaatiojärjestelmien parissa tehty tutkimus auttavat häntä jäsentämään informaatiokaaoksen jos toisenkin ihmisiä unohtamatta. Tanssi- ja teatteriharrastusten siivittämänä Meristä löytyy myös ripaus luovaa hulluutta, jonka avulla käsikirjoituksetkin heräävät eloon.


  Laura Humppi

  Laura Humppi on projektinvetäjä, joka rakastaa niin ihmisiä, tekniikkaa kuin bisnestäkin. Hänellä on kokemusta monilta eri toimialoilta. Laura tykkää erityisesti asiakaskokemuksen kehittämisestä. Sydämeltään humanisti diplomi-insinööri on aina kokeilemassa jotain uutta. Vapaa-ajalla Lauran voi löytää esimerkiksi musiikkiharrastuksen parista koskettimien äärestä, kesäisin vesiurheilemasta ja talvisin retkiluistelemasta.


  Aki Luoto

  Aki Luoto on yhteiskunnan ja vaikuttamisen asiantuntija, joka projektinvetäjänä tuo ammattitaitonsa asiakkaiden hyödyksi. Akilla on pitkä kokemus julkiselta sektorilta sekä yliopistomaailmasta, jossa hän toimi vuosien ajan politiikan tutkijana erityisenä kiinnostuksen kohteena poliittinen vaikuttaminen. Hänen erityinen vahvuutensa onkin selittää monimutkaiset asiakokonaisuudet selkeästi, ymmärrettävästi ja ihmisen kokoisesti.
  Akille tärkeintä ovat tyytyväiset asiakkaat ja sulavasti kulkevat projektit. Vapaa-ajallaan hänet voi löytää joko levykauppojen vinyylilaarien ääreltä klassikoita etsimästä tai polkupyöränsä selästä jostain päin Pirkanmaata maisemista nauttimassa.


  Petri Kivimäki

  Petri Kivimäki on ääni- ja videotuottamisen maailmasta projektinvetäjäksi siirtynyt moniosaaja. Petri on työskennellyt aiemmin sekä julkisella sektorilla että monikansallisessa SaaS-yhtiössä, ja on tämän lisäksi kiinnostunut kulttuurista, tapahtumista ja erilaisista ilmiöistä yhteiskunnassamme. Koulutukseltaan Petri on musiikkiteknologiaan suuntautunut musiikkipedagogi (AMK). Kaksikielisenä kieliakrobaattina hän arvostaa erilaisia kirjallisen ilmaisun muotoja ja luovia tapoja kommunikoida. Pyöräily, ulkoilu, musiikin soittaminen ja matkustaminen ovat olennainen osa Petrin tapaa viettää vapaa-aikaansa.


  Krista Engström

  Krista Engström on myynnin “käytännön martta”, jolle asiakas on ykkönen. Hän pistää hihat heilumaan ja vie asioita eteenpäin pitkäjänteisesti, postiivisella energialla. Aidot kohtaamiset ja keskustelut asiakkaan kanssa ovat hänelle työn parasta antia. Krista haluaa helpottaa asiakkaan hommia ja auttaa asiakkaita ongelmien ratkaisemisessa. Pitkä kokemus B2B-myynnistä ja ammoisina aikoina suoritetut sosiologian opinnot Turun yliopistossa antavatkin tähän oivan pohjan.


  Lauri Harju

  Lauri Harju leikkaa ja animoi videoita. Muut saa selittää.