Hae taikuriksi

Haemme jatkuvasti uusia jäseniä railakkaaseen työyhteisöömme. Olisiko sinusta tussitaikuriksi?

Katso avoimet paikat

Piirrosvideoiden tekijäksi

Tussitaikurit tekevät piirrosvideoita. Lisäksi piirrämme kuvituksia kaikenlaisiin tarkoituksiin ja käymme erilaisissa tilaisuuksissa tekemässä livekuvituksia. Piirrosvideoita on tekemässä taikureita kolmessa pääroolissa:

  • Projektinvetäjät
  • Piirtäjät
  • Leikkaajat

Lisäksi taikureita työskentelee myyntiin ja markkinointiin liittyvissä tehtävissä. Jos olet kiinnostunut näistä tehtävistä, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen avoimethakemukset@tussitaikurit.fi. Ennen hakemista kannattaa tutustua Tussitaikureihin yrityksenä ja työyhteisönä.

Tutustu meihin

Avoimet paikat

Tällä hetkellä Tussitaikurit hakee taianomaista myyjää. Hakuaika päättyy 8.3.2020. Tehtävässä hankit uusia asiakkuuksia. Myyt piirrosvideoita, etkä pelkää tarttua puhelimeen tai singahtaa kahvittelemaan potentiaalisen asiakkaan kanssa. Saat mahdollisuuden kehittää myyntitiimimme toimintaa sekä hyvän ja kohtuullisen helposti myytävän tuotteen, josta voit olla myyjänä ylpeä.

Lisäksi haemme jatkuvasti uusia ammattipuhujia videoillemme. Pääkielet ovat suomi, suomenruotsi ja englanti. Jos olet kiinnostunut tulemaan Tussitaikurien puhujaksi, lähetä puhenäytteesi ja CV:si osoitteeseen puhujahaku@tussitaikurit.fi.