Tussitaikurien tuotteet

Tussitaikurit tunnetaan parhaiten päätuotteestaan: käsin tussilla piirretyistä piirrosvideoista. Lisäksi teemme erilaisia kuvituksia sekä livekuvituksia monenlaisiin tapahtumiin.


Piirrosvideot

Piirrosvideossa piirtäjä kuvittaa tarinaa puhujan kertomuksen tahdissa. Piirtämisen ja jatkuvasti etenevän kuvan seuraaminen pitää katsojan otteessaan ja vangitsee katsojan mielenkiinnon. Piirtämisen vahvuus on monimutkaisen asian jäsentäminen loogisessa järjestyksessä, aivan kuten itse kertoisit asian piirtämällä sen paperille. Näin esityksestä tulee tiivis ja helposti ymmärrettävä, ja se jää myös erityisen hyvin mieleen.

Lue lisää


Kuvitukset

Teemme myös kuvituksia kaikenlaisiin tarkoituksiin. Meiltä on tilattu julisteita, sarjakuvia ja kuvituskuvia esimerkiksi esitteisiin, kirjoihin ja nettikäyttöön. Kuvituksen aihe voi olla käytännössä mikä tahansa. Esimerkiksi sarjakuvan avulla on viestitty yrityksen henkilöstölle työturvallisuusasioista sekä monikielisen yliopiston henkilöstölle kieliperiaatteista. Yrityksen strategian taas voi esittää vaikkapa julisteena. Vain mielikuvitus on rajana.

Lue lisää


Livekuvitukset

Tussitaikureilla on usean vuoden kokemus livekuvituksista erilaisissa seminaareissa, työpajoissa, kokouksissa ja muissa tapahtumissa. Livekuvituksessa piirtäjä seuraa tapahtuman esityksiä, keskusteluja ja tunnelmaa sekä piirtää niistä kuvia. Piirtäjä poimii kuviin tapahtuman oleelliset asiat ja esille tulleet ahaa-elämykset. Koska livekuvituksen syntymistä on mielenkiintoista seurata, tapahtuman sisältö jää paremmin katsojan mieleen.

Lue lisää


Löytöretki

Löytöretki on yhdessä kehittämisen ja oivaltamisen menetelmä työyhteisöille. Se tarjoaa alustan, jossa hajallaan olevat ideat ja ajatukset kiteytyvät selkeiksi askelmerkeiksi. Löytöretki yhdistelee Tussitaikurien fasilitoinnin ja visualisoinnin osaamista luovasti eri keinoin. Ryhmän tarpeista ja toiveista riippuen fasilitointia täydennetään esimerkiksi seuraavin menetelmin: livekuvitus, improvisaatio, piirtäminen ja mindfulness. Löytöretkeen on mahdollista yhdistää myös työnohjauksellisia harjoituksia.

Lue lisää


Koulutukset

Kuvita, kirjoita, kiteytä – koulutuksissamme opit käyttämään kuvia viestin jäsentämiseen, kiteyttämään viestisi mieleenpainuvaksi tarinaksi tai hyödyntämään videoita viestinnässä tehokkaammin. Opit hyödyntämään visuaalisuutta työssäsi esimerkiksi erilaisissa esityksissä, fasilitoinnin tukena tai vaikkapa muutostilanteiden ratkaisemisessa. Tarjolla on myös tiedeviestinnän ja hankeviestinnän tarpeisiin räätälöidyt koulutukset, joissa aiheita ovat viestin kiteyttäminen, tarinallistaminen ja visualisointi.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Puhelinnumero: 050 371 2767
Sähköposti: tiedustelut@tussitaikurit.fi

Jos olet kiinnostunut videon tekemisestä, lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa tai lähettää suoraan sähköpostia. Puhelimeen vastaa myyntipäällikkömme Krista Engström.

Tietosuojaseloste