Tussitaikurien tuotteet

Tussitaikurit tunnetaan parhaiten päätuotteestaan: käsin tussilla piirretyistä piirrosvideoista. Lisäksi teemme erilaisia kuvituksia sekä livekuvituksia monenlaisiin tapahtumiin.


Piirrosvideot

Piirrosvideossa piirtäjä kuvittaa tarinaa puhujan kertomuksen tahdissa. Piirtämisen ja jatkuvasti etenevän kuvan seuraaminen pitää katsojan otteessaan ja vangitsee katsojan mielenkiinnon. Piirtämisen vahvuus on monimutkaisen asian jäsentäminen loogisessa järjestyksessä, aivan kuten itse kertoisit asian piirtämällä sen paperille. Näin esityksestä tulee tiivis ja helposti ymmärrettävä, ja se jää myös erityisen hyvin mieleen.

Lue lisää


Kuvitukset

Teemme myös kuvituksia kaikenlaisiin tarkoituksiin. Meiltä on tilattu julisteita, sarjakuvia ja kuvituskuvia esimerkiksi esitteisiin, kirjoihin ja nettikäyttöön. Kuvituksen aihe voi olla käytännössä mikä tahansa. Esimerkiksi sarjakuvan avulla on viestitty yrityksen henkilöstölle työturvallisuusasioista sekä monikielisen yliopiston henkilöstölle kieliperiaatteista. Yrityksen strategian taas voi esittää vaikkapa julisteena. Vain mielikuvitus on rajana.

Lue lisää


Livekuvitukset

Tussitaikureilla on usean vuoden kokemus livekuvituksista erilaisissa seminaareissa, työpajoissa, kokouksissa ja muissa tapahtumissa. Livekuvituksessa piirtäjä seuraa tapahtuman esityksiä, keskusteluja ja tunnelmaa sekä piirtää niistä kuvia. Piirtäjä poimii kuviin tapahtuman oleelliset asiat ja esille tulleet ahaa-elämykset. Koska livekuvituksen syntymistä on mielenkiintoista seurata, tapahtuman sisältö jää paremmin katsojan mieleen.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Puhelinnumero: 050 590 7472
Sähköposti: tiedustelut@tussitaikurit.fi

Jos olet kiinnostunut videon tekemisestä, lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa tai lähettää suoraan sähköpostia. Puhelimeen vastaa myyntipäällikkömme Krista Engström.

Tietosuojaseloste