Tussitaikurit LIVE

Opi muiden kokemuksista! LIVEssä kokeneet asiantuntijamme jakavat vinkkejä ja näkemyksiä piirrosvideoiden, kuvitusten ja livekuvitusten käyttämisestä mitä erilaisimpien tavoitteiden saavuttamiseksi. LIVEt ovat maksuttomia.

Katso tulevat livet

Haluatko tehdä tehokkaampaa, vaikuttavampaa ja koukuttavampaa viestintää? – Osallistu LIVEen!

Tussitaikurien taika on kiteyttämisessä ja visualisoinnissa. Tekemämme piirrosvideot ja kuvitukset ovat sinulle todennäköisesti tuttuja jo jostain yhteydestä, ja olet ehkä törmännyt livekuvittajaammekin. Mutta tiedätkö, miten esimerkiksi piirrosvideoitamme aidosti käytetään kotona ja maailmalla? Kurkkaa kulisseihin!

Tussitaikurit LIVEssä eri taustoista tulevat asiantuntijamme valottavat esimerkiksi sitä, miten piirrosvideon avulla voidaan tehdä popularisoivaa tiedeviestintää, miten henkilöstöviestintään lisätään ripaus koukuttavuutta tai miten piirrosvideo voi helpottaa esimerkiksi B2B-myyjän työtä. Jokaisen LIVEn päätteeksi on myös aikaa keskustelulle!

Varaa paikkasi livestä

Seuraavat LIVEt

Jäikö jokin mietityttämään?

Jäitkö pohtimaan sinulle sopivaa LIVEä? Tai mietityttääkö esimerkiksi piirrosvideon hankkiminen tai sen soveltuvuus aiheeseesi?

Soitellaan, tai jätä yhteystietosi lomakkeella niin olen yhteydessä! Voit myös varata suoraan tapaamisen alta.

Krista Engström
puh. 050 371 2767
Varaa etätapaaminen

Jätä yhteydenottopyyntö