Entä jos osaisit viestiä kuin tussitaikuri?

Haluatko muuttaa monimutkaiselta vaikuttavan asian ymmärrettäväksi? Me voimme auttaa. Ota tussitaikurien opit osaksi omaa työtäsi!

Nappaa ilmainen kurssi

Ei taikuutta, vaan taitoja verkkokurssilta

Tussitaikurien taika on kiteyttämisessä ja visualisoinnissa. Löydämme asiastasi olennaisen, ja osaamme esittää sen tavalla, jonka tärkeimmät kohderyhmäsi ymmärtävät ja joka painuu syvälle heidän mieliensä sopukoihin.

Entä jos sinäkin osaisit? Kokosimme ydinajatuksiamme ja taikurimaista filosofiaamme verkkokurssin muotoon. Nyt haluamme tarjota sinulle tämän “Ideasta kuvaksi – välineitä asiantuntijoille” -verkkokurssin maksutta (hinta normaalisti 99 euroa).

Katso alta minuutin esimerkki kurssin materiaaleista

Näin saat kurssin käyttöösi

Jättämällä yhteystietosi saat sähköpostitse ohjeet ja koodin kurssille ilmoittautumiseen. Sen jälkeen saat vielä yhteensä kolme viestiä, joissa kerrotaan lisää Tussitaikureista ja  palveluistamme. Ja siinä se – ei ketunhäntiä kainalossa.

    Ota yhteyttä

    Puhelinnumero: 050 590 7472
    Sähköposti: tiedustelut@tussitaikurit.fi

    Jos olet kiinnostunut videon tekemisestä, lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa tai lähettää suoraan sähköpostia. Puhelimeen vastaa myyntipäällikkömme Krista Engström.

    Tietosuojaseloste