Koulutukset

Kuvita, kirjoita, kiteytä – koulutuksissamme opit käyttämään kuvia viestin jäsentämiseen, kiteyttämään viestisi mieleenpainuvaksi tarinaksi tai hyödyntämään videoita viestinnässä tehokkaammin. Varoitus! Koulutustemme sivutuotteena voi syntyä työkulttuurin tuuletusta, uusia ideoita ja työyhteisön hengen nostatusta.

Kurssitaikurien verkkokurssit

Usein esityksestä jää mieleen osuva kuva tai kuvaaja. Eniten kiitellyissä PowerPointeissa on usein vähiten tekstiä. Mutta miten tehdä näitä, jos ei ole graafikko tai tussitaikuri?

Voit löytää itsellesi sopivan oppaan Kurssitaikureilta! Voit käydä kurssimme sinulle sopivaan tahtiin, paikasta riippumatta. Verkkokurssin materiaalit pysyvät käytössäsi, ja voit palata niiden pariin aina kun haluat.

Kurssitaikurien verkkokursseilla opit hyödyntämään kuvia ja visuaalisuutta työssäsi vakuuttavasti ja kiinnostavasti. Eikä sinun tarvitse osata piirtää! Visuaalinen ajattelu, piirtäminen, graafinen fasilitointi ja tarinankerronta ovat taitoja siinä missä muutkin. Kursseilla harjoitellaan niitä yhdessä käytännönläheisten esimerkkien ja harjoitusten avulla. Kurssimme sopivat asiantuntijoille, jotka haluavat kehittyä viestijöinä.

Siirry Kurssitaikurien sivustolle

divider width=”57px” margin=”20px”]

Ota yhteyttä

Sähköposti: koulutukset@tussitaikurit.fi

Jos olet kiinnostunut koulutuksistamme, lähetä meille yhteydenottopyyntö sähköpostitse tai alla olevalla lomakkeella.

Tietosuojaseloste