Haussa taianomainen myyntipäällikkö

Tussitaikurit Oy toi piirrosvideot Suomeen vuonna 2012 ja on nyt Suomen johtava piirrosvideoiden tekijä. Asiakkaitamme ovat yritykset startupeista suuryrityksiin, julkinen sektori sekä kolmannen sektorin toimijat. Tavoittelemme maltillista kasvua ja siksi haemme myyntitiimiimme pitkäaikaiseen työsuhteeseen myyntipäälikköä. Toimistomme sijaitsee Tampereella, mutta myös etätyö toiselta paikkakunnalta on mahdollista.

Tussitaikurit on selvinnyt koronavuodesta hyvässä tilanteessa. Liikevaihto on pysynyt reilussa miljoonassa eurossa ja taloudellinen tuloskin on ennakkotietojen mukaan positiivinen. Koronavuoden aikana olemme myös panostaneet tuotekehitykseen, ja uudet tuotteet ovat onnistuneiden pilottiprojektien jälkeen jo osittain myynnissä. Siksi pystymme tarjoamaan myyntipäällikölle erinomaisen tilaisuuden menestyä.

Mitä työssä tehdään?

Hankit uusia asiakkuuksia. Myyt piirrosvideoita ja muunlaisia selitysvideoita sekä muita Tussitaikurien visuaalisuuteen ja fasilitointiin liittyviä tuotteita. Toimit kokonaisvastuullisesti myyntitehtävissä. Et pelkää tarttua puhelimeen tai singahtaa kahvittelemaan potentiaalisen asiakkaan kanssa. Etenkin korona-aikana pidät sujuvasti etäpalavereja. Ideana on, että pystyt myymään videotuotteita ratkaisumyyjänä itsenäisesti, reagoimaan mahdottomiltakin kuulostaviin kysymyksiin nopeasti ja intuitiivisesti sekä helpottamaan asiakkaamme huolia viestintään liittyen.

Mitä sinun pitäisi osata?

Huippuja juttuja ja eräänlaisia vaatimuksia olisivat seuraavat:

  • Ratkaisumyyjän asenne. Et vierasta projektien myymistä ja vielä parempi, jos myymisen sijaan vedät asiakkaan kanssa yhtä köyttä. Tämän tyyppisissä monimutkaisissa, vaativissa konsultoivissa palveluissa homman juju on se, että lähdetään ymmärtämään ja yksissä tuumin ratkaisemaan asiakkaan viestintähaastetta – tai tarvittaessa ensin määritellään se.
  • Kokemus. Olet tehnyt työksesi B2B-myyntiä, ja mieluiten jonkin asiantuntijatuotteen parissa. Alalle soveltuvaa koulutusta tärkeämpää on se, että sinulla on näyttöä osaamisestasi. Voit olla myös nuorempi myyntinälkäinen kyky – pääasia että pystyt vakuuttamaan meidät siitä, että kauppaa syntyy. Ilman B2B-myynnin kokemusta ei kuitenkaan kannata hakea.
  • Pelisilmä. Kun asiakas kysyy tai pyytää jotain hassua tai täysin uutta – tai kollega yhtä hyvin – osaat soveltaa meidän käytäntöjämme ja yleistä kaupunkilaisjärkeä viisaasti kuhunkin tilanteeseen.
  • Osaat nauraa itsellesi. Teet välillä virheitä, teet huonoa ja sitten annat palaa uudella innolla! Tärkeily tai liiallinen herkistely eivät istu meidän toimintaamme.
  • Nöyryys. Teemme korkealaatuisia videoita muun muassa Suomen suurimmille yhtiöille ja muille organisaatioille sekä ulkomaille, mutta kaiken toimintamme ytimessä on nöyryys. Haluamme olla joka päivä parempia. Kuuntelemme asiakasta korvat auki, ja vaikka olisimme joskus mielestämme oikeassa, etsimme sen vielä paremman tavan toimia.
  • Pitkämielisyys ja loputon ystävällisyys. Joskus hommat menevät jotenkin muuten kuin putkeen. Jaksat keskustella, pyytää, auttaa ja opastaa ystävällisesti myös silloin.

Mitä muuta?

Alla olevista taidoista ja kokemuksista on hyötyä:

  • Liidien onkiminen ja myynnin automaation osaaminen. Osaat etsiä uusia liidejä mitä erikoisimmista väylistä ja yhdistää useita työkaluja itsellesi sopivaksi myyntihimmeliksi. Suureksi eduksi katsotaan, jos osaat puljata CRM:ien, erilaisten markkinointikanavien, postituslistojen ja tehtävänhallintajärjestelmien kanssa.
  • Asiakkaamme ostavat videoita konseptuaalisesti vaativien asioiden viestimiseen ja niiden tilaajina on usein korkeakoulutuksen saaneita ihmisiä. Korkeakoulutus on siksi käytännössä tarpeellinen. Ala voi vaihdella: nykyisessä tiimissämme on mm. tekniikan tohtoreita, yhteiskuntatieteilijä, diplomi-insinööri, taiteen maistereita, juristi, kauppatieteilijä ja medianomeja. Voit olla esimerkiksi joltain näistä aloista tai tuoda meille jonkin ihan uuden alan näkökulmaa!

Mitä me tarjoamme?


Töitä. Vakituisen työsuhteen. Railakkaan taikuriporukan. Hyvät onnistumisen mahdollisuudet.

Uusien asiakkaiden hankkimisen lisäksi tehtäviisi kuuluu myös valmiiksi lämpimien liidien hoitaminen. Pääset osaksi hyvin toimivaa myyntitiimiä, jolla on dokumentoidut käytännöt, hyvä CRM-järjestelmä ja muut myynnin työkalut sekä valmiit tarjouspohjat. Saat mahdollisuuden kehittää myyntitiimimme toimintaa ja luoda omannäköisen uran asiantuntijatuotteiden parissa.

Tarjoat asiakkaille maailmanluokan tuotetta, josta voit olla myyjänä ylpeä ja jota on kohtuullisen helppo myydä. Piirrosvideon lisäksi tuotevalikoimassasi on myös muunlaiset selitysvideot sekä taikurinhatullinen Tussitaikurien uusia visuaalisuuteen ja fasilitointiin liittyviä tuotteita.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Tussitaikurien kanssa työskentelystä ja videon tekemisen hyödyistä osoitteessa: tussitaikurit.fi/asiakaskokemuksia.

Katso esimerkkivideo: Miksi piirrosvideo tehdään kuudessa viikossa?

Lähetä hakemus


Lähetä meille hakemus ja kirjallinen CV viimeistään 3.5.2021. Videohakemukset katsotaan ensimmäisinä, ja niissä haluamme ensisijaisesti nähdä ja kuulla sinut sellaisena kuin olet. Laita hakemukseen mielellään tiedot 1–3 henkilöstä, joiden kanssa olet tehnyt hommia ja joilta voisimme kysyä sinusta.

Myyntipäällikön palkkamallissa on kiinteä perusosa, yhtiön kokonaismyyntiin perustuva vuosineljänneksittäin tarkistettava palkanosa sekä omaan myyntiin perustuva kuukausittainen palkanosa. Käytännössä palkkataso on vaihdellut 3000–4500 euron välillä riippuen ajankohdasta, myyntipäällikon kokemuksesta ja tehtävän määrittelystä sekä siitä, miten suuriin bonuksiin oma myynti oikeuttaa. Uusia asiakkaita hankkimalla myyntipäällikön on mahdollista päästä jopa reilusti yli 5000 euron ansioihin, mutta tämä ei useimmiten ole realistista työsuhteen alkuvaiheessa.

Kerro hakemuksessasi, millaista palkkatasoa tavoittelet. Voit myös ilmoittaa kaksi lukua: aloituspalkan, jolla voit kuvitella tulevasi meille, sekä tavoitetason, johon haluat päästä.

Tiedustelut ja hakemukset: myyntipaallikko-haku@tussitaikurit.fi

Emme ota vastaan puhelintiedusteluja, mutta vastaamme mielellämme sähköpostikysymyksiin.