Keitä ovat mystiset tussitaikurit?

Tussitaikurit ovat kuulemma kummallista porukkaa. Niille voi kertoa millaisen videon haluaisi, ja sitten ne tekee sellaisen. Asiakasta kuunnellaan herkällä korvalla, eikä taikurien omia ideoita pusketa väkisin läpi, vaan videosta tehdään aina tilaajansa näköinen.

Moni on miettinyt, miten tämä mystinen taikuriporukka sen oikein tekee, mutta loppujen lopuksi kaikki on aika yksinkertaista. Taikurit pölähtävät paikalle kolme kertaa reilun viikon välein, ja häipyvät välillä taikaluolaansa juonimaan suunnitelmiaan.

Kolmen tapaamisen jälkeen kaikki on valmista huippusalaiseen operaatioon, jossa taikurinhattuun kerätyt suunnitelmat siirretään tussitaululle ja siitä edelleen digitaalisen kaappauskoneen syövereihin.

Sitten tarvitaan enää sopiva määrä loitsuja, jolla raakamateriaali tiivistetään pariin minuuttiin. Jälleen on syntynyt yksi maailman parhaista piirrosvideoista!

Katso mitä mystiset tussitaikurit tekevät

Ota yhteyttä


Puhelinnumero: 050 371 2767
Sähköposti: tiedustelut@tussitaikurit.fi


Jos olet kiinnostunut videon tekemisestä, lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa tai lähettää suoraan sähköpostia. Puhelimeen vastaa myyntipäällikkömme Krista Engström.
Tietosuojaseloste