Kolme faktaa piirrosvideon tilaamisesta

Tuntuuko joskus siltä, että sanat eivät riitä, tai kaipaat paperia ja kynää asian selittämiseen? Niin meistäkin. Piirrosvideolla kerrot asiasi lyhyesti ja ytimekkäästi. Mutta mitä piirrosvideon tekeminen sinulta oikein vaatii?

Ota yhteyttä Katso video

Mitä piirrosvideon tekeminen vaatii?

Tärkeintä on aihe, eli mitä haluat videollasi kertoa. Aivan kaiken ei tarvitse kuitenkaan olla mietittynä etukäteen, vaan Tussitaikurien kanssa voit nimenomaan pohtia, mikä aiheessa on olennaista ja miten siitä kannattaa kertoa.

Toiseksi tarvitset valmiuden sitoutua yhteisiin aikatauluihin. Projektin aikana teet päätöksiä sisällöstä ja osallistut kolmeen palaveriin. Palavereissa kommentoit muun muassa käsikirjoitusta, tarkastat kuvitusideoita ja valitset puhujan videolle.

Taikurit hoitavat taiat – eli kaiken muun. Muuta sinulta ei siis vaadita, ja voit vain seurata haltioituneena videon valmistumista. Aikataulu ja budjetti pitävät. Luotamme prosessiimme, ja annamme tyytyväisyystakuun hymyssä suin.

Katso alta, mitä videon tekeminen tilaajalta vaatii

Mietityttääkö videon tilaaminen?

Olisiko piirrosvideo varteenotettava vaihtoehto viestisi kertomiseen, mutta et ole ihan varma mihin olet ryhtymässä? Ei huolta. Olemme laatineet esitteen, jossa vastaamme mahdollisiin kysymyksiisi ja kerromme, mitä piirrosvideon tilaaminen sinulta vaatii.

Piirrosvideon hyödyt asiakkaidemme sanoin

”Piirrosvideo havainnollistaa asiakkaalle nopeasti tuotteen idean. Video toimii niin verkkosivuilla kuin myyjien työvälineenä kentälläkin. Myös Molokin brändi näkyy videoilla hyvin.”

– Mira Oravamäki, viestintäsuunnittelija, Molok Oy

”Videolla sanotaan lyhyesti ja ytimekkäästi sama asia, mitä me itse puhuisimme puoli tuntia. Tässä paketoidaan OLKA-toiminta taidokkaasti, lyhyesti ja ymmärrettävästi. Laadukas video viestii myös toiminnan laadusta.”

– Anu Toija, asiantuntija, EJY ry

”Piirrosvideo on toimiva tapa kertoa uudesta ja haastavasta konseptista tiiviillä ja yksinkertaisella tavalla.”

– Kari Paananen, partner, Bridge Impact Oy

”Piirrosvideo on todella monikäyttöinen. Olemme käyttäneet videota Youtubessa, nettisivuilla ja somekanavissa sekä messuilla ja muissa livetilanteissa. Videolle luodut hahmot on jääneet elämään ja kuvia on hyödynnetty monipuolisesti viestinnässä.”

– Outi Koskinen, viestintäsuunnittelija, Ulkoministeriö

Ota yhteyttä

Puhelinnumero: 050 371 2767
Sähköposti: tiedustelut@tussitaikurit.fi

Jos olet kiinnostunut videon tekemisestä, lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa tai lähettää suoraan sähköpostia. Puhelimeen vastaa myyntipäällikkömme Krista Engström.

Tietosuojaseloste