Mitä Tussitaikurit tekevät?

Tussitaikurit tekee oivalluttavia piirrosvideoita ihmisläheisesti. Erityisiä vahvuuksiamme ovat monimutkaisten logiikoiden, ilmiöiden ja konseptien havainnollistaminen sekä laajojen kokonaisuuksien tiivis viestintä.

Ota yhteyttä Katso video

Maailman parhaita piirrosvideoita

Tussitaikurien tavoitteena on tehdä maailman parhaita piirrosvideota. Taustalla on tarkkaan hiottu tekemisen tapa eli prosessi, joka näyttäytyy asiakkaalle sujuvasti etenevinä projekteina ja loistavina videoina. Kun sydän on mukana, matka ideasta valmiiseen videoon on lähes aina nautinnollinen. Ja kun prosessiin vuodatetaan riittävästi rakkautta, lopputulos on lähes poikkeuksetta timantti. Tämän ansiosta voimme luvata videoillemme täyden tyytyväisyystakuun.

Katso miten piirrosvideo tehdään

Lupauksemme

Katso tekemiämme piirrosvideoita

Olemme tehneet satoja piirrosvideoita monista erilaisista aiheista. Videogallerian etusivulle on koottu uusimpia videoitamme. Voit myös etsiä sinua kiinnostavia videoita vapaasanahaulla tai aiheen ja käyttötarkoituksen mukaan.

Katso videoita

Ota yhteyttä

Puhelinnumero: 050 371 2767
Sähköposti: tiedustelut@tussitaikurit.fi

Jos olet kiinnostunut videon tekemisestä, lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa tai lähettää suoraan sähköpostia. Puhelimeen vastaa myyntipäällikkömme Krista Engström.

Tietosuojaseloste