Piirrosvideo kuudessa viikossa

Piirrosvideo syntyy ihanteellisesti kuudessa viikossa. Tällöin raa’atkin ideat ehtivät kypsyä mehukkaiksi sanoiksi ja herkulliseksi kuviksi.

Ota yhteyttä Katso video

Oltiinko tässä tekemässä videota vai venettä?

Olet varmaankin huomannut, että joillakin projekteilla on taipumus muuttua ikuisuusprojekteiksi. Projektin tilaajaalle on hankalaa, jos ei tiedä, mitä tulee tapahtumaan ja milloin. Pahimmillaan ei ole edes selvää, mitä sinulta odotetaan.

Juuri siksi Tussitaikurit on panostanut piirrosvideoiden tekemisen prosessiin. Projekteilla on selkeä kuuden viikon kulku, jossa ensin työstetään videon puhe, sitten ideoidaan ja luonnostellaan kuvitukset, ja lopulta toteutetaan lopullinen video.

Kun tilaat Tussitaikureilta videon, otamme sinut ja tiimisi mukaan ideoimaan videon sisältöä ja tekemään valintoja. On tärkeää, että kaikilla mukana olevilla pysyy kirkkaana mielessä, mitä ollaan tekemässä ja miksi. Olemme nimittäin huomanneet, että liian pitkä aika johtaa helposti asioiden unohteluun tai samojen asioiden loputtomaan pyörittelyyn.

Siksi teemme piirrosvideot korkeintaan kuuden viikon mittaisina projekteina. Näin ei tarvitse kesken projektin kysyä, oltiinko tässä tekemässä videota vai venettä.

Katso miksi piirrosvideo tehdään kuudessa viikossa

Mitä jos tarvitsen videon nopeammin?

Ei hätää! Tarvittaessa Tussitaikurit tekee videon vaikka alle kahdessa viikossakin. Tämä edellyttää sinulta ennen kaikkea kykyä tehdä nopeita ratkaisuja ja sitoutumista tiukasti aikataulutettuun projektiin. Usein on hyvä antaa ideoilla aikaa hautua, mutta joskus voi olla vaikkapa Finlandia-talo varattuna kahden viikon päässä odottavaa videon ensiesitystä varten. Silloin pistetään töpinäksi!

Asiakkaamme kertovat, millaista on tehdä piirrosvideo meidän kanssamme

”Erityiskiitosta Tussitaikureille täytyy antaa selkeästä prosessista, jolla piirrosvideoita tehdään. Videoita tehdään suunnitellusti ja kaikella tekemisellä on selvä järjestys, mikä näkyy myös lopputuloksessa. Minut yllätti täysin se, kuinka pieniä toimenpiteitä meidän puolelta vaadittiin siihen, että videon tekeminen meni hienosti eteenpäin”

– Joona Linna, hallituksen puheenjohtaja, Vestelli Oy

”On päästy itse vaikuttamaan. Ei mennyt niin, että Tussitaikurit olisi määrännyt, että nyt tämä on tällainen, ja sitten se olisi joko hylätty tai hyväksytty, vaan se on ollut aitoa yhteistyötä.”

– Sami Ruokangas, viestinnän asiantuntija, Suomen Syöpäyhdistys ry

”Projekti eteni vauhdikkaasti, oli aina aikataulussa ja prosessi oli selkeä. Tiesimme aina, missä olemme milloinkin menossa.”

– Anne Huhtala, markkinointiassistentti, Molok Oy

”Suunnittelupalaverit olivat nauruntäytteisiä ja saitte hyvin kiinni meidän sekavasta sepustuksesta ydinasiat. Johdattelitte sopivan rennosti, jotta asiat etenivät mutta ideointi ei missään vaiheessa tukahtunut. Yhteydenpito eteni ajallaan ja alkupalaverissa käyty projektikuvaus antoi selkeän kuvan, missä vaiheessa prosessissa mennään ja mitkä muutokset ovat mahdollisia minkäkin päätöksen jälkeen.”

– Emma Ojala, kehityskoordinaattori, Lassila & Tikanoja Oyj

Ota yhteyttä

Puhelinnumero: 050 371 2767
Sähköposti: tiedustelut@tussitaikurit.fi

Jos olet kiinnostunut videon tekemisestä, lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa tai lähettää suoraan sähköpostia. Puhelimeen vastaa myyntipäällikkömme Krista Engström.

Tietosuojaseloste