Helsingin kaupunki on Tussitaikurien avainasiakas

Tämä tarkoittaa, että videon tekeminen Tussitaikurien kanssa on erityisen helppoa. Meillä on valmiina varastossa teidän graafiset ohjeistukset, logot, värit ja fontit. Teidän tarvitsee keskittyä vain siihen, mitä teidän videonne käsittelee, ja mikä on sen tärkein kohdeyleisö. 

Video sopii monenlaisten asioiden viestimiseen. Piirrosvideo on syntynyt saavutettavaksi: se on simppeli tapa välittää monimutkaisiakin asioita monille eri yleisöille. Musta viiva valkoisella pohjalla luo hyvän kontrastin, ja ammattipuhuja kertojaäänenä varmistaa, että videon kerrontaa on miellyttävä seurata. Tekstitys välittää puheen silloin, kun äänet eivät ole käytettävissä.  Tarvittaessa lisäämme videoon vielä kuvailutulkkauksen tai  viittomakielisen tulkkauksen.  Kieliversiot onnistuvat niin monella kielellä kun on tarpeen.

Har du ett svensktalande team? Det är inget problem! Om du vill kan vi köra hela samarbetsprocessen på svenska.

Pyydä tarjous

Myös muuta kuin videoita

Videot ovat Tussitaikurien kruununjalokivi ja monelle tutuin tuote, mutta eivät toki ainoa. Teemme myös kuvituksia, livekuvituksia, työpajoja ja yhdessä kehittämiseen ohjattuja Löytöretkiä. Meiltä löytyy myös monenlaista osaamista muiden tuotteiden tueksi oppimismuotoilusta, informaatiomuotoilusta ja palvelumuotoilusta. Voisiko näistä olla ratkaisu myös sinun tarpeisiisi?

Kaipaako ideapalaverisi Taikuria?

Tussitaikurit tarjoaa avainasiakkailleen helppouden lisäksi myös uusia ideoita ja Taikurin avuksi. Voit tilata maksuttoman sparrailuhetken Tussitaikurien asiantuntijan kanssa oman aiheesi tai ideasi pallotteluun yksin, tai tiimisi kanssa. 

Esimerkiksi tälläisiä videoita olemme teille vuosien varrella tehneet:

[/col]

Mitä tehtäisiin seuraavaksi? Ota yhteyttä:

Puhelinnumero: 050 371 2767
Sähköposti: tiedustelut@tussitaikurit.fi

Jos olet kiinnostunut videon tekemisestä, lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa tai lähettää suoraan sähköpostia. Puhelimeen vastaa myyntipäällikkömme Krista Engström.

Tietosuojaseloste