fbpx

Taio virkistävää ohjelmaa etäpäivään

Onko teilläkin tiimipäivä etänä? Kehityspäiville pitäisi keksiä piristävää ohjelmaa? Tyky- tai virkistyspäivään tarvittaisiin jotain kivaa tekemistä ruudun ääressä? Tussitaikureiden silinteristä löytyy hauskaa ja osallistavaa ohjelmaa, visuaalisin höystein. Rakennamme juuri teidän porukallenne sopivan, rennon ja mieleenpainuvan ohjelmanumeron, jossa yhdistyvät esimerkiksi visuaalisuus ja piirtäminen tai livekuvitus etäyhteyden kautta.

Sarjistyöpaja

Sarjistyöpajassa piirretään tiivis kolmen ruudun strippi. Sitä ennen toki käydään kevyesti läpi sarjakuvan säännöt (sääntöjä ei ole!) sekä se, miten sarjakuvahahmo syntyy. Sitten ideoidaan porukalla tukku juonia sarjakuvan pohjaksi, esimerkiksi juuri siitä teille tyypillisestä työpäivästä. Tähän sarjakuvaan jokaisella löytyy riittävä piirustus- ja kirjoitustaito. Työpajan kesto on 1–1,5 tuntia.

Piirretään tiimistämme muotokuva

Työpajassa kukin tiimin jäsen pääsee piirtämään omakuvan. Ei mitään kuivaa öljyväriposeerausta, vaan ilahduttava karikatyyri, josta muille tiimiläisille selviää ensi näkemältä piirtäjän (super)vahvuudet ja luonne! Sopiva kesto on 30–45 minuuttia.

Kehityspäivän etälivekuvitus

Livekuvitus on hauska tapa visualisoida tunnelmaa ja kiteyttää monologeja. Piirtäjä voi vaikka tiivistää kehityspäivän olennaisimmat pointit ja fiilikset yhdeksi isoksi piirrokseksi. Livekuvituksen syntymistä on mielenkiintoista seurata, ja sen myötä kehityspäivistä jää pysyvä ja kiinnostava taltiointi. Etälivekuvitus voidaan välittää katsojien nähtäväksi esityksen aikana samalla kun etäkuvittaja piirtää, tai valmis kuvitus voidaan esitellä omana ohjelmanumeronaan.

Etäpiirtäjä palveluksessanne

Etäyhteydellä osallistuvan piirtäjän avulla voidaan suunnitella monenlaisia ohjelmanumeroita. Tehdään vaikkapa yhteistuumin mieleenpainuva sähköinen uutiskirje tai somepostaus yhteistyökumppaneille, asiakkaille tai muille tärkeille yhteyshenkilöille. Yhdessä luominen on hauskaa, ja persoonallinen tervehdys jää varmasti mieleen!

Ota yhteyttä

Puhelinnumero: 050 590 7472
Sähköposti: tiedustelut@tussitaikurit.fi

Lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa tai lähettää suoraan sähköpostia. Puhelimeen vastaa myyntipäällikkömme Krista Engström.

Tietosuojaseloste