Kiteytä viestisi

Miten kerrot mieleenpainuvan tarinan ja kiteytät samalla viestisi tiiviisti, selkeästi ja kiinnostavasti? Koulutuksissamme opit kiteyttämään yrityksesi tarinan, viestimään hankkeestasi selkeästi tai pukemaan muutosviestinnän tarinan muotoon.

Pyydä tarjous

Kiteytä viestisi -koulutus

Miten kiteytät viestisi mieleenpainuvalla, kiinnostavalla ja ytimekkäällä tavalla? Viestin tiivistäminen ja kiteyttäminen vaativat valintoja. On tunnistettava, mikä viestissä on tärkeintä viestinnän kohderyhmän kannalta.

Työpajamaisessa koulutuksessamme osallistujat oppivat kiteyttämistä tukevia työskentelytapoja. Lopputuloksena syntyy kiteytetty teksti esimerkiksi raportista, artikkelista tai vaikkapa yrityksen strategiasta. Koulutus soveltuu esimerkiksi erilaisille viestijöille tai asiantuntijoille, joiden tavoitteena on vaikuttaa viestinnän keinoin erilaisiin kohderyhmiin. Koulutus antaa välineitä esimerkiksi hanke-, organisaatio- tai muutosviestinnän tarpeisiin.

Pyydä tarjous

Tarinallistamisen taikuripaja

Miten tärkeä aiheesi voisi jäädä kuulijan tai katsojan mieleen? Tarinankerronta on vaikuttava tapa viestiä, koska mieleenpainuvalla tarinalla sitoutat, innostat, luot kokemuksen, herätät tunteita ja erotut joukosta. Tarinallistamista voi hyödyntää missä tahansa mediassa. Taikuripajassamme tavoitteena voi olla esimerkiksi organisaation, strategian, palvelun, hankkeen tai vaikkapa muutoksen tarinallistaminen. Tarinallistamisen lähtökohtana on halu ymmärtää tarinan kuulijan tarpeita ja tuottaa ihmisläheisiä ja vaikuttavia elämyksiä.

Tarinallistamisen tueksi voimme yhteisen työskentelyn ja tarinan luomisen lisäksi tuottaa myös sopivan kuvituksen, sarjakuvan tai piirrosvideon.

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Puhelinnumero: 040 771 2985
Sähköposti: koulutukset@tussitaikurit.fi

Jos olet kiinnostunut koulutuksistamme, lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa tai lähettää suoraan sähköpostia. Puhelimeen vastaa Laura Humppi.

Tietosuojaseloste