Piirrä ja visualisoi

Koulutuksissamme opit hyödyntämään piirtämistä ja visuaalisuutta työssäsi esimerkiksi erilaisissa esityksissä, fasilitoinnin tukena tai vaikkapa muutostilanteiden ratkaisemisessa. Koulutukset ja työpajat sopivat esimerkiksi asiantuntijoiden, fasilitaattoreiden ja konsulttien tarpeisiin.

Pyydä tarjous

Visualisoi viestisi -koulutus

Taikureiden visualisoi viestisi -koulutuksen tavoitteena on tukea erilaisia viestijöitä, asiantuntijoita ja fasilitaattoreita hyödyntämään visuaalisuutta. Koulutuksessa tutustutaan myös visuaalisen esittämisen teoriaan, mutta pääpaino on käytännön työskentelyssä.

Koulutuksen päätteeksi jokaisella osallistujalla on oma visuaalinen lopputulos, kuten esitys, tarina, sarjakuva tai video jostain omassa työssä ajankohtaisesta aiheesta. Koulutuksessa osallistujat näkevät laajan paletin erilaisia visualisoimisen keinoja. Tavoitteena on myös madaltaa kynnystä kuvien käyttämiseen.

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Puhelinnumero: 040 771 2985
Sähköposti: koulutukset@tussitaikurit.fi

Jos olet kiinnostunut koulutuksistamme, lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa tai lähettää suoraan sähköpostia. Puhelimeen vastaa Laura Humppi.

Tietosuojaseloste