Tiedeviestinnän koulutukset


Miten viestiä tieteestä kiinnostavalla tavalla kohderyhmät huomioiden? Tiedeviestinnän koulutuksissamme hyödynnetään käytännönläheisiä kiteyttämisen, tarinallistamisen ja visualisoinnin keinoja.

Pyydä tarjous

Tarvitsetko apua tiedeviestintään?

Ymmärtääkö isoisäsi mitä sinä tutkit? Entä se kuuluisa suuri yleisö, poliitikot tai tutkimuksen rahoittajat? Minkälaisia viestinnän keinoja tulisi käyttää eri kohderyhmille?

Tutkijat työskentelevät usein hyvin monimutkaisten aiheiden ja kokonaisuuksien parissa. Omaa aihetta voi olla vaikea selittää ulkopuoliselle, ja joskus jopa oma kollega näyttää kysymysmerkiltä. Tutkimustiedon ymmärrettävään viestintään on onneksi olemassa monia keinoja.

Tussitaikureilla on erityistä osaamista monimutkaisten asioiden selittämiseen lyhyesti ja ytimekkäästi. Koulutuksemme tarjoavat konkreettisia kiteyttämisen, tarinallistamisen ja visualisoinnin välineitä tutkijoiden tarpeisiin. Etsimme yhdessä kunkin ryhmän tarpeisiin sopivimmat viestinnän keinot. Tiedemaailma on Tussitaikureille tuttu, ja onhan heidän joukossa jokunen tohtorikin.

Tiedeviestintäkoulutustemme aiheita:

  • Tiedon visualisointi
  • Kiteytä viestisi
  • Tee vaikuttava esitys

Muita ratkaisujamme tiedeviestintään

Tuotamme tiedeviestinnän tueksi koulutusten lisäksi esimerkiksi piirrosvideoita, kuvituksia, infografiikkaa sekä erilaisten tilaisuuksien livekuvituksia paikan päällä tai etänä.

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä

Puhelinnumero: 040 771 2985
Sähköposti: koulutukset@tussitaikurit.fi

Jos olet kiinnostunut koulutuksistamme, lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa tai lähettää suoraan sähköpostia. Puhelimeen vastaa Laura Humppi.

Tietosuojaseloste