Löytöretki –
matkamuistona oivallus

Navigointi – Oivallus – Suunnitelma – Visualisointi

Hae mukaan Löytöretkelle

Löytöretki on yhdessä kehittämisen ja oivaltamisen menetelmä työyhteisöille. Se tarjoaa alustan, jossa hajallaan olevat ideat ja ajatukset kiteytyvät selkeiksi askelmerkeiksi. Löytöretki yhdistelee Tussitaikurien fasilitoinnin ja visualisoinnin osaamista luovasti eri keinoin. Ryhmän tarpeista ja toiveista riippuen fasilitointia täydennetään esimerkiksi seuraavin menetelmin: livekuvitus, improvisaatio, piirtäminen ja mindfulness.

Haemme nyt kolmea 5–30 hengen tiimiä tai työyhteisöä testaamaan Löytöretkeä maksutta elokuun aikana. Mukaan voi ilmoittautua heti, kolme sopivinta pääsee mukaan. Me tarjoamme Löytöretken (joko puolipäiväisen tai kokopäiväisen) materiaaleineen. Mukaan lähteviltä edellytämme sitoutumista prosessiin ja purkupalaveriin sekä kirjallista palautetta. Pilottilöytöretket on mahdollista toteuttaa joko asiakkaan tiloissa tai etäyhteydellä. Pilotoinnin työkieli on suomi, mutta myöhemmin Löytöretkeillä voi myös englanniksi.

Kiinnostuitko? Hae mukaan alla olevalla lomakkeella. Kerro ainakin:

  • Monenko henkilön ryhmä on kyseessä
  • Mitä teemaa haluaisitte pohtia
  • Koska olisi teille sopiva ajankohta
  • Kiinnostaako ensisijaisesti puolipäiväinen vai kokopäiväinen Löytöretki
  • Kuka on yhteyshenkilö ja miten tavoittaa

Ota yhteyttä

Puhelinnumero: 044 501 6672
Sähköposti: petra.karinen@tussitaikurit.fi

Jos olet kiinnostunut löytöretkestä, lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Voit myös soittaa tai lähettää suoraan sähköpostia.

Tietosuojaseloste