Sähköpostimarkkinointi

Videoiden jakaminen sähköpostilistallesi voi olla erittäin tehokas tapa saavuttaa sitoutunut yleisö, joka on jo osoittanut kiinnostusta sisältöösi.

Videon käyttö sähköpostimarkkinoinnissa voi tehostaa viestisi vaikuttavuutta, parantaa avaus- ja klikkausprosentteja sekä syventää asiakassuhteita. Tässä on joitakin vinkkejä, miten hyödyntää videoita sähköpostimarkkinoinnissa tehokkaasti:

Otsikko
Tee houkutteleva otsikko: Mainitse jo sähköpostin otsikossa, että viesti sisältää videon. Esimerkiksi lisäämällä sana ”Video:” otsikon alkuun voit herättää vastaanottajan kiinnostuksen.

Videon upotus
Upota video tai käytä kuvakaappausta tai stillkuvaa: Suoraan sähköpostiin videon upottaminen ei aina toimi kaikilla alustoilla, joten yleinen käytäntö on lisätä sähköpostiin videon kuvakaappaus, joka toimii linkkinä videoon. Kuvakaappauksessa voi olla toistopainike, joka houkuttelee klikkaamaan.

Kehota toimintaan
Kerro selkeästi, mitä haluat vastaanottajan tekevän videon katsomisen jälkeen. Voit esimerkiksi kehottaa heitä vierailemaan verkkosivustollasi, rekisteröitymään tapahtumaan tai tekemään ostoksen.

Analysoi tuloksia
Seuraa sähköpostien suorituskykyä, kuten avaus- ja klikkausprosentteja, sekä sitä, miten video vaikuttaa näihin mittareihin. Kokeile erilaisia videoita, toimintakehotuksia ja sähköpostien muotoiluja löytääksesi, mikä toimii parhaiten kohderyhmällesi.

Kiitossähköpostit
Käytä videota kiitossähköposteissa: Lähetä asiakkaille kiitosvideoita oston tai jonkin toiminnon, kuten rekisteröitymisen jälkeen. Tämä voi vahvistaa asiakassuhdetta ja parantaa asiakaskokemusta.

Ota yhteyttä

Puhelinnumero: 050 371 2767

Sähköposti: tiedustelut@tussitaikurit.fi

Tietosuojaseloste