Videot sisäisessä viestinnässä

Videoita voi levittää organisaation sisäisessä viestinnässä monin eri tavoin riippuen organisaation koosta, toimintatavoista ja käytössä olevista työkaluista ja alustoista. Miten videoita käytetään sinun organisaatiossasi?

Ideoita sisäiseen viestintään

Sisäiset sähköpostilistat
Lähetä videoita suoraan työntekijöiden sähköpostiin. Tämä voi olla tehokasta, kun halutaan varmistaa, että tietty viesti saavuttaa koko henkilöstön. Pidä sähköpostiviestisi ytimekkäänä ja houkuttelevana, jotta työntekijät todella katsovat videon.

Intranet
Julkaise videoita organisaation intranetissä, jossa ne ovat työntekijöiden helposti löydettävissä ja katsottavissa.

Sisäiset sosiaalisen median kanavat
Käytä videoiden jakamiseen organisaation sisäisiä sosiaalisen median alustoja, kuten Slack tai Teams. Viesti johdonmukaisesti tietyistä aiheista niille sopivilla kanavilla.

Sisäiset kokoukset tai videotapaamiset
Hyödynnä videoita esimerkiksi valittujen sisäisten kokousten tai videotapaamisten alussa. Herätä keskustelua ja pyydä palautetta videosta ja sen aiheesta.

Kehota toimintaan
Lisää videoihisi kehotuksia toimintaan (CTA = Call To Action), kuten “Lue lisää verkkosivuiltamme”, ”Tilaa kanava” tai ”Jaa video”.

Mobiilisovellukset
Jos organisaatiolla on käytössään omia mobiilisovelluksia sisäiseen viestintään, videoita voidaan jakaa suoraan niiden kautta. Varmista, että videosi toimivat sovelluksessasi ja erilaisilla mobiililaitteilla.

Digitaaliset ilmoitustaulut
Suurille organisaatioille, joilla on fyysisiä toimipaikkoja, digitaaliset ilmoitustaulut voivat olla tehokas keino jakaa videoita työntekijöille. Sijoita näytöt alueille, joilla työntekijät viettävät aikaa tauoillaan, kuten kahvihuoneessa.

Ota yhteyttä

Puhelinnumero: 050 371 2767

Sähköposti: tiedustelut@tussitaikurit.fi

Tietosuojaseloste