Värityskuvia lapsille

Alkaako seinät kaatua päälle koronakaranteenissa?
Tussitaikurit tarjoaa perheille pientä apua vapaasti ladattavien värityskuvien avulla. Laita piltti piirtämään niin omatkin etätyöt alkaa sujua!

Lasten värityskuvat perheiden iloksi

Mietimme miten me voisimme auttaa koronaviruksen takia kotikaranteenia pitäviä perheitä. Sitten huomasimme Lotta Köhlerin idean, ja totesimme heti, että myös me voimme antaa kuvia lasten väritettäväksi. Toivomme, että tämä tuo lisää rauhallisia ja onnellisia hetkiä lapsiperheiden arkeen. Sitä toivotaan nimittäin monen taikurinkin kotona.

Paketti 1: sadutus

Ensimmäisessä neljän värityskuvan paketissa on jokaisessa kuvassa myös alku pienelle sadulle, jonka lapsi voi piirtämisen ohessa kertoa loppuun. Klikkaa kuvaa ladataksesi sen tulostusvalmiina PDF-tiedostona. Tai lataa koko paketti: Tussitaikurit-värityskuvat-sadutus.zip.

Paketti 2

Toisessa kuvapaketissa on väritettävänä muun muassa viekas tiikeri, iloinen mustekala ja ylväs merenneito. Klikkaa kuvaa ladataksesi sen tulostusvalmiina PDF-tiedostona. Tai lataa koko paketti: Tussitaikurit-värityskuvat-paketti2.zip. Paketissa on mukana vielä neljäs yllätyskuva.

Paketti 3

Pääsiäisen kuvapaketissa on väritettävänä kivoja pääsiäiskavereita, eli pupuja ja tipuja. Ja onpa mukana varsin kiltin näköinen noita kissoineen ja kattiloineen. Klikkaa kuvaa ladataksesi sen tulostusvalmiina PDF-tiedostona. Tai lataa koko paketti: Tussitaikurit-värityskuvat-pääsiäiskaverit.zip.

Paketti 4

Kolmannessa paketissa on väritettävänä pupukainaloisia piraatteja sekä prinsessa ja susi. Klikkaa kuvaa ladataksesi sen tulostusvalmiina PDF-tiedostona. Tai lataa koko paketti: Tussitaikurit-värityskuvat-paketti4.zip.