Värityskuvia lapsille

Täältä löydät maksuttomat ladattavat värityskuvat tulevien taikurien iloksi!

Paketti 1: sadutus

Ensimmäisessä neljän värityskuvan paketissa on jokaisessa kuvassa myös alku pienelle sadulle, jonka lapsi voi piirtämisen ohessa kertoa loppuun. Klikkaa kuvaa ladataksesi sen tulostusvalmiina PDF-tiedostona. Tai lataa koko paketti: Tussitaikurit-värityskuvat-sadutus.zip.

Paketti 2

Toisessa kuvapaketissa on väritettävänä muun muassa viekas tiikeri, iloinen mustekala ja ylväs merenneito. Klikkaa kuvaa ladataksesi sen tulostusvalmiina PDF-tiedostona. Tai lataa koko paketti: Tussitaikurit-värityskuvat-paketti2.zip. Paketissa on mukana vielä neljäs yllätyskuva.

Paketti 3

Pääsiäisen kuvapaketissa on väritettävänä kivoja pääsiäiskavereita, eli pupuja ja tipuja. Ja onpa mukana varsin kiltin näköinen noita kissoineen ja kattiloineen. Klikkaa kuvaa ladataksesi sen tulostusvalmiina PDF-tiedostona. Tai lataa koko paketti: Tussitaikurit-värityskuvat-pääsiäiskaverit.zip.

Paketti 4

Kolmannessa paketissa on väritettävänä pupukainaloisia piraatteja sekä prinsessa ja susi. Klikkaa kuvaa ladataksesi sen tulostusvalmiina PDF-tiedostona. Tai lataa koko paketti: Tussitaikurit-värityskuvat-paketti4.zip.