fbpx

Paljonko piirrosvideo maksaa?

Piirrosvideon hinta mietityttää monia: mistä hinta koostuu ja paljonko videon tekemiseen pitäisi varata rahaa?

Tussitaikureilla hinta määräytyy yksinkertaisesti videon pituuden mukaan. Myyntivaiheessa myyjä ja tilaaja hahmottelevat yhdessä, minkä mittainen video asiakkaan tarpeeseen parhaiten sopii, ja sille sovitaan hinta. Myynnissä sovittu pituus toimii projektitiimin ohjenuorana, ja siitä ei poiketa ilman yhteistä sopimista asiakkaan kanssa. 

Toisinaan prosessin aikana tulee mieleen, että videolle haluttaisiin lisätä vielä jotain, joka ei mahdu alkuperäisen tavoitepituuden sisälle. Tällöin lisäpituuden hinta voidaan laskea helposti sekunnin tarkkuudella jo tarjouksessa esillä ollutta kaavaa käyttäen. 

Tussitaikureilla videon hinta on aina kokonaispaketti, johon sisältyy kaikki tarvittava. Hintataulukon sijaan parhaan tiedon omaan tarpeeseesi sopivan videon hinnasta saat ottamalla yhteyttä meidän myyntipäällikköömme Kristaan. 

Mistä hinta sitten koostuu? Eniten videossa maksaa ihmisten tekemä työ. Videotiimi käsikirjoittaa, suunnittelee kuvitukset  ja lopulta piirtää käsin valkotaululle sekä videoi piirron. Ammattipuhuja lukee spiikin, jonka ääniteknikko viimeistelee videota varten. Editoija yhdistää videon ja äänen ja antaa viimeisen silauksen kokonaisuudelle. Kotimainen työ on meille arvovalinta. Kaikki työ tehdään Suomessa moniammatillisen korkeakoulutetun tiimin toimesta. 

Hintavertailussa Tussitaikurit ei ole halvin, mutta ei kalleinkaan. Tussitaikurien asiakaspalautteita lukiessa tulee selväksi, että panostus videoon on maksanut itsensä takaisin paitsi odotukset ylittävänä videona, myös projektin sujuvuuden vuoksi säästettynä aikana.